BitcoinKrypto News

Mitbegründer von Dogecoin verspottet Bitcoin-Maximalisten für ihre mangelnde Subtilität in der Werbung

Billy Marcus kritiserer Bitcoin-marketing

I en nylig tweet har Billy Marcus, medstifteren af Dogecoin (DOGE), gjort grin med Bitcoin (BTC) og antydet, at dens tilhængere mangler subtilitet i deres markedsføringstaktikker.

Dogecoin blev udviklet i december 2013 af Jackson Palmer og Billy Marcus som en overkommelig digital valuta. Inspireret af det populære meme “Doge” med en Shiba Inu-hund, skulle mønten tilbyde et mere brugervenligt alternativ til den ofte komplekse og alvorlige verden af kryptokurver.

Det underholdende branding af Dogecoin

Projektet fik opmærksomhed med sit underholdende branding og indbydende filosofi. Selvom Dogecoin har gjort fremskridt, er det primært kendt som en meme-coin, der omfavner den sjovere side af kryptokurver.

Billy Marcus gør grin med Bitcoin-marketing

Billy Marcus gjorde humoristisk grin med Bitcoin-maximalisterne og kalder dem “det absolut værste, når det kommer til markedsføring”. Dette udløste en mild, men tankevækkende diskussion i kryptosamfundet.

Marcus’ bemærkning blev udløst af en videoklip på Twitter, hvor den velkendte Bitcoin-maximalist Robert Breedlove talte med Jason Lowry, der roste Bitcoin som “fremtiden for krigsførelse”.

Marcus’ vittighed om Bitcoin-maximalister understreger de modstridende ideologier i kryptosamfundet. Bitcoin-maximalister er kendt for deres ubøjelige tro på Bitcoins overlegenhed over andre digitale valutaer og udtrykker ofte deres tro på BTC’s dominans.

Marcus kritiserer dog humoristisk deres taktik og påpeger, at deres tilgang til at tiltrække nye tilhængere inkluderer mottoet:

“Join our seemingly unstable group of insecure people!”

“Bitcoin people are literally the worst at marketing”

“Come join our obviously mentally ill group of insecure losers!”

  • Shibetoshi Nakamoto (@BillyM2k) August 12, 2023
Top  Bitcoin og Blockchain: Revolutionerer finansverdenen og skaber nye forretningsmuligheder

Denne udtalelse gør grin med den opfattede eksklusivitet og lidenskabelig fremme af Bitcoin som den eneste gyldige mulighed fra maximalisternes side.

Gennem Billy Marcus’ humoristiske kritik kommer de kontrastende ideologier i kryptosamfundet tydeligt frem, og de forskellige tilgange til markedsføring af digitale valutaer bliver belyst.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button