Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MobileCoin udpeger ny administrerende direktør og fokuserer på global ekspansion

MobileCoin Appoints New CEO for Global Expansion of Crypto Payments

MobileCoin udnævner Sara Drakeley som CEO

MobileCoin, et privatlivs-fokuseret betalingsnetværk og skaberen af Signal’s krypto-betalingsfunktion, har udnævnt sin teknologidirektør, Sara Drakeley, til den nye stilling som administrerende direktør.

Ifølge pressemeddelelsen understreger Drakeleys udnævnelse virksomhedens planer om at “styrke sit produktudbud og udvide sin markedsdækning”.

MobileCoin har udtalt, at Drakeley er “fokuseret på at bringe øjeblikkelige, grænseoverskridende, peer-to-peer-betalinger til både kunder og virksomheder.”

Ifølge Steve Jurvetson, medstifter af Future Ventures og MobileCoin-bestyrelsesmedlem, vil den nye administrerende direktør “virke som katalysator for næste generation af betalinger.”

Drakeley har tidligere arbejdet for virksomheder som SpaceX og Disney Animation Studios.

Henry Holtzman, MobileCoin’s Chief Innovation Officer, vil nu overtage stillingen som teknologidirektør. Han har tidligere arbejdet på MIT Media Lab som Chief Knowledge Officer og hos Samsung som VP for teknologi og innovation, ifølge meddelelsen.

Pressemeddelelsen understreger, at betalingsinfrastrukturvirksomheden har fokus på global ekspansion samt identifikation og løsning af problemer i den globale betalingsinfrastruktur. Virksomheden har angivet, at en kerne-strategi involverer ekspansion til nøglemarkeder som Latinamerika og Afrika, som har vist høje niveauer af kryptoadoption og brugsområder i hverdagen.

Drakeley udtalte, at den traditionelle betalingsinfrastruktur er defekt, og at det er “uacceptabelt” i denne teknologiske tidsalder, at folk skal vente i dagevis for at modtage deres penge.

Moby Wallet vinder frem i udviklingslande

End-to-end Messenger-appen Signal lancerede i 2021 beta-versionen af den MobileCoin-drevne betalingsløsning. MobileCoin bruger Stellar (XLM) Consensus Protocol (SCP) til at synkronisere et hovedbogssystem.

Det er det første betalingsprotokol, som Signal har tilføjet support til, hvilket gør det muligt at linke en MobileCoin-pung til appen. Det giver Signal-brugere over hele verden mulighed for at sende/ modtage MobileCoins MOB-token (øjeblikkeligt, anonymt og med lave gebyrer), overvåge saldo og gennemgå transaktionshistorik.

Tidligere på året introducerede virksomheden en pung ved navn Moby, som beskrives som en brugervenlig betalingsapp, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage penge på under 5 sekunder. Afsenderne skal kun indtaste et telefonnummer, indtaste beløbet og trykke på send.

Ifølge MobileCoin opbevarer Moby ikke midlerne, hvilket garanterer et niveau af privatliv for brugerne.

Ifølge rapporter fra TechCrunch, der citerer Drakeley, har holdets fokus på lavt energiforbrug hjulpet Moby med at opnå popularitet i udviklingslande med en stor indstrømning af pengeoverførsler, som Mexico, Nigeria og Filippinerne.

MobileCoin har støtte fra virksomheder som BlockTower Capital, Coinbase Ventures og TIME Venture. I 2018 annoncerede projektet en indsamling på $30 millioner, ledet af Binance Labs. Derefter indsamlede det yderligere $11,35 millioner over to runder fra Future Ventures og General Catalyst.

Torsdag morgen (UTC) blev MobileCoins MOB-token handlet til $0,537979, hvilket er næsten 1% højere end dagen før og 1% højere end ugen før, men 20% lavere end for en måned siden.

Exit mobile version