Krypto News

Moderat opsving for DAX, samt fokus på aktier fra Zalando og Redcare Pharmacy

Aktiemarkedet åbner moderat op efter forrige uges svaghed

Aktiemarkedet i Tyskland åbnede ugen med en moderat opadgående bevægelse. DAX-indekset steg med 0,38% til 15.632,80 point i startminutterne. Dette bidrog til at afbøde den svaghed, markedet oplevede i sidste uge. På samme måde steg MDax med 0,11% til 27.182,45 point, mens EuroStoxx, indekset for eurozonen, steg med 0,5%.

I den forgangne uge blev DAX presset af Kinas økonomiske og ejendomsproblemer samt bekymringer om, at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, ville hæve renten yderligere. DAX faldt kortvarigt under 15.500 point, men formåede at komme sig og bevare sit niveau over det tidligere lavpunkt fra starten af juli. Markedsekspert Christoph Geyer forklarede, at hvis DAX kan bekræfte denne vending ved at holde sig i grønt, vil det kortsigtede billede forbedres, men situationen forventes stadig at være anspændt.

Investorerne var opmærksomme på kinesiske bankers nedsættelse af renten som et middel til at støtte landets økonomi. Disse tiltag viste sig dog at være skuffende. Det tyske marked formåede dog at adskille sig fra dette. Investorerne ser allerede frem til centralbankmødet i Jackson Hole, der begynder torsdag. Ifølge Helaba venter de på klare signaler om den videre udvikling af pengepolitikken. Flertallet mener stadig, at de tidligere rentestigninger fra Federal Reserve er tilstrækkelige.

Redcare Pharmacy aktier oplever moderat opsving

Redcare Pharmacy-aktierne oplevede en moderat opsving mandag. Efter at have faldet under 100-euro mærket for første gang siden starten af juli, steg aktierne igen knap over denne grænse. I den tidlige handel på Xetra blev aktierne handlet 1,6% højere end Xetra-slutkursen på 101,10 euro.

Top  Coinbase: Fra børnesygdomme til brancheleder - en analyse af virksomhedens udvikling.

Analytiker Michael Heider fra Warburg Research har blevet endnu mere optimistisk om aktiens udvikling for online-apoteket og har sat et kursmål på 130 euro. Han roste den “meget stærke vækstdynamik” og det gunstige regulatoriske miljø. Han nævnte også, at konkurrenten DocMorris i en telefonkonference havde forventet, at der i fjerde kvartal 2023 kunne komme en online-løsning til at indløse e-recepter i Tyskland med den elektroniske sundhedskort.

Zalando-aktierne i fokus

De seneste svage aktier fra online-modehandlen Zalando kan forsøge at komme sig mandag. På handelsplatformen Tradegate steg aktierne med 0,8% til 26,68 euro sammenlignet med Xetra-slutkursen. Fredag fortsatte de deres seneste række af tab og faldt med 3,7% som en af de største tabere på DAX. Årsagen var en nedjustering af prognosen fra online-varianten af Designer-Mode, Farfetch, som havde en negativ indvirkning på hele branchen.

Analytiker Christian Salis fra Hauck Aufhäuser Investment Banking ser imidlertid ikke udfordringerne hos Farfetch som et negativt signal for Zalando. Dette blev fremhævet i en undersøgelse mandag, hvor han bekræftede sin anbefaling om at købe aktierne med et kursmål på 48 euro. Salis påpegede, at Farfetch har sine egne problemer såsom svag udvikling af mærket Reebok og omkostningsproblemer. Derudover er der angiveligt en svag efterspørgsel i Kina og USA.

Zalando er derimod hovedsageligt fokuseret på Europa, hvor Farfetch også nævner en forbedring af omsætningsdynamikken. Derfor kan bunden i markedet allerede være nået. Derudover er Zalando opmærksom på omkostninger og har allerede påbegyndt besparelser.

Artiklen indeholder materiale fra dpa-afx

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button