AltcoinsKrypto News

Momentum Builds As BEPE Charts A Volatile Course: Bitcoin’s recent rally driven by Grayscale’s legal win, but analysts remain cautious

Kryptovalutaen Bitcoin har oplevet en prisstigning til næsten $28.143 tirsdag efter en positiv retlig afgørelse for digital formueforvalter Grayscale. Dog er analytikere forsigtige med hensyn til holdbarheden af denne opgang på grund af de lave handelsvolumener på markedet.

Data viser, at Bitcoin’s pris steg med 7,5% efter at en føderal ret afgjorde, at Securities and Exchange Commission (SEC) havde “taget fejl” ved at afvise Grayscales ansøgning om at konvertere deres Bitcoin Trust til en spot Bitcoin ETF. Trustet er i øjeblikket verdens største Bitcoin-fond med over $20 milliarder i aktiver.

Mens vi følger med i de løbende dynamikker på kryptomarkedet, er det interessant at se på, hvilke kryptovalutaer der oplever de største stigninger i dag? Selvom Bitcoin afsluttede tirsdagens handel over to vigtige eksponentielle glidende gennemsnit, har analytikere bemærket, at disse endnu ikke er blevet et fast støttepunkt på kort sigt.

Rekt Capital, en populær erhvervsdrivende og analytiker, påpegede i en YouTube-video, at Bitcoin’s seneste prisudvikling minder om et dobbelt topmønster i 2021 før bjørnemarkedet. Han forudsiger ikke en ny all-time high, men mener, at $26.000 kan vende fra støtte til modstand og starte yderligere nedgang.

Han og andre analytikere har fremhævet $23.000 som et potentielt vigtigt prisniveau, hvor Bitcoin kan rebounde. Rekt Capital udtaler: “Vi ser mange ligheder mellem dobbelt topmødet i 2021 og det, vi ser lige nu”, og opfordrer til forsigtighed trods Grayscales boost.

Med lave handelsvolumener og Bitcoin stadig under 2021-højderne mener analytikere, at der er behov for mere bevis for at bekræfte en holdbar vending i kryptomarkedets nedtur. Deres neutrale holdning er i tråd med de tilbageholdende prisprognoser for Bitcoin, selv efter Grayscales positive retlige afgørelse.

Top  Skal den nye økonomiske sekretær Tulip Siddiq lukke ned for kryptovalutaer?

Bitcoin handles i øjeblikket til $27.225, en nedgang på 1,83% indtil videre i dag. Den handles under Fib 0,618 niveauet på $27.472, som den brød igennem i går, og er nu i gang med en retest af 20-dages EMA niveauet på $27.171 for potentiel støtte.

Mens Bitcoin arbejder på at bevare sine nylige gevinster fra Grayscales sejr mod SEC, er BEPE, EMERSO og XPEPE nogle af de største kryptovaluta-stigninger i dag på DEXTools.

Momentum opbygges, mens BEPE følger et volatilt forløb

BEPE har haft en elektriserende dag. Efter en markant stigning på 640% tidligere på dagen står meme-tokenet nu tilbage med en stadig imponerende gevinst på 330% indtil videre i dag.

Dette betyder, at den nuværende pris er $0,00001445, en figur der ligger mellem 15-minutters 20 og 50 EMA’er.

Disse EMA’er spiller en afgørende rolle i at forudsige prisudviklinger. I øjeblikket ligger 20-EMA en smule højere end møntens pris på $0,00001461, mens 50-EMA ligger på $0,00001370.

Det faktum, at BEPE’s pris konsolideres mellem disse to vigtige indikatorer, tyder på en fase af usikkerhed og ligevægt, hvor handlende venter på det næste afgørende træk.

RSI’en ligger i øjeblikket på 49,71. Dette er lige på grænsen til det neutrale 50-mærke, hvilket antyder, at købs- og salgspresset er nogenlunde afbalanceret. Dette bekræfter den igangværende konsolideringsfase.

Når man ser fremad, bør handlende være opmærksomme på de umiddelbare modstands- og støtte-niveauer. Den første modstandslinje er den 15-minutters 20-EMA på $0,00001461.

Derudover er der et betydeligt hindringsniveau ved Fib 0,618-niveauet på $0,00001593. Dette er et kritisk niveau i Fibonacci retracement, og det er ofte forbundet med en potentiel vending eller afmatning i en trend.

Top  Worldcoin erstatter USDC med deres eget WLD-token som betaling til Orb-operatørerne

Hvad angår støtte, kommer det første støtte-niveau fra 15-minutters 50-EMA ved $0,00001370. Hvis salgspresset intensiveres, kan handlende forvente, at Fib 0,786-niveauet på $0,00001339 giver betydelig støtte.

BEPE’s nuværende situation afspejler en kamp mellem optimistisk bullishness og forsigtig bearishness. Handlende bør holde nøje øje med de nævnte tekniske indikatorer og prisniveauer, da det næste store træk kunne være lige om hjørnet.

Markedets reaktion på disse støtte- og modstandsniveauer i kombination med RSI og EMA-indikationer vil sandsynligvis bestemme den kortsigtede kurs for denne volatile meme-coin.

EMERSO: Sætter nye højder i søgen efter prisafklaring

EMERSO har på kort tid siden sin debut tidligere i dag gjort et betydeligt indtryk på kryptomarkedet, hvor den har oplevet en ekstraordinær stigning på 27.565,71%.

Den aktuelle pris for EMERSO er $0,02642, og den viser ingen tegn på at stoppe. Mens den sætter nye højder i søgen efter prisopklaring, er fraværet af modstandsniveauer med til at forstærke den optimistiske stemning.

Den 15-minutters 20 EMA ligger i øjeblikket på $0,02624, en smule under den aktuelle pris. Dette antyder det umiddelbare støtteniveau for EMERSO.

20-EMA er et meget brugt værktøj af erhvervsdrivende til at identificere kortsigtede prisudviklinger, og den kan ofte fungere som et dynamisk støtte- eller modstandsniveau.

Lige under 20-EMA finder vi 50-EMA på $0,02435, det andet støtteniveau i tilfælde af en pris korrektion. 50-EMA bruges typisk af erhvervsdrivende til at vurdere mellemlangsigtede tendenser.

Et prisniveau over 50-EMA indikerer ofte en bullish trend, og i EMERSO’s tilfælde ligger den aktuelle pris behageligt over dette mærke, hvilket bekræfter den positive forventning.

EMERSO’s RSI står i øjeblikket på 85,93. Typisk indikerer en RSI over 70, at en valuta kan være overkøbt. Dog kan valutaer i stærkt stigende markeder forblive overkøbt (eller oversolgt) i længere perioder.

Top  Ethereum (ETH) pris stiger, da nyttigt købssignal registreres af ekspert

Derfor antyder den høje RSI, at der evt. er tale om en overkøbt situation, men det betyder ikke nødvendigvis, at der vil ske en umiddelbar pris korrektion, især ikke med det stærke bullish marked.

Mens EMERSO fortsætter sin prisopklaring og sætter nye all-time highs, bør handlende holde nøje øje med disse tekniske indikatorer.

De umiddelbare støtteniveauer defineres af 20-EMA og 50-EMA. Hvis prisen bryder under disse niveauer, kan det signalere en mulig trendvending.

På den anden side kan mangel på modstand og den stærke momentum, der afspejles i den høje RSI, betyde en fortsættelse af den bullish trend.

Handlende bør ud

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button