Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mulig nedlukning af den amerikanske regering kan påvirke kryptovaluta-regulering

Is Another US Government Shutdown on The Horizon?

Overvejelse om potentielt lukning af den amerikanske regering |||

I løbet af den kommende uge står den amerikanske regering over for muligheden for en lukning, da formanden for Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy, kæmper med interne politiske pres angående udgiftsplaner. Beslutningen kan også få negative konsekvenser for fremskridtet af kryptoreguleringen, da flere kryptorelaterede lovforslag afventer en afstemning.

Tilbage i juli stemte lovgivere fra Repræsentanternes Hus’ finansielle udvalg for flere lovforslag med fokus på krypto. The Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act (FIT), The Blockchain Regulatory Certainty Act, The Clarity for Payment Stablecoins Act og The Keep Your Coins Act fik opbakning og var blandt de mere bemærkelsesværdige lovforslag, der blev vedtaget af udvalget.

Disse lovforslag kan potentielt blive bragt til afstemning i Repræsentanternes Hus i den nuværende session af Kongressen.

En regeringslukning ville dog stoppe lovgivernes evne til at gå videre med nogen lovgivning, indtil problemet med finansieringen af den amerikanske regering for det næste økonomiske år er løst. Selvom regeringslukninger ikke er usædvanlige i amerikansk historie, har årsagerne til dem ændret sig fra bekymringer over finansiering til politiske manøvreringer.

Kryptoeeksperter udtrykker bekymring over regeringslukning

Ron Hammond, Blockchain Association’s direktør for regeringsrelationer, har udtrykt bekymring over muligheden for en lukning og dens negative indvirkning på den digitale aktivindustri. Han bemærkede de splittede opfattelser inden for Republikanernes parti i Repræsentanternes Hus og Senatets uafhængige retning, hvilket gør en lukning mere sandsynlig.

“I forhold til krypto betyder jo længere en lukning varer, desto mere bliver forskellige lovforslag, herunder FIT/markedstruktur og ‘stables’, forsinket,” udtalte Hammond.

Flere af de lovforslag, der venter på afstemning, har bipartisansk støtte og er sandsynlige at blive vedtaget ved en afstemning. Hammond nævnte dog, at der er mange politiske faldgruber, der kan sabotere enhver aftale og enten blokere for lovforslagene eller enhver form for aftale.

Lovgiverne har indtil den 30. september til at nå til enighed om udgiftslovene for det næste økonomiske år.

Hvis en lukning sker, ville det effektivt stoppe driften af ikke-væsentlige føderale agenturer, herunder regulerende organer som U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC), der har ansvaret for digitale aktiver.

Den 25. september rapporterede man, at formanden McCarthy planlægger at præsentere udgiftslovene, der indeholder bestemmelser om begrænsninger ved adgang til abort, finansiering til en mur ved grænsen mellem USA og Mexico og andre initiativer, der er favoriseret af den mere yderligtgående fløj af Republikanerne. Disse initiativer er dog usandsynlige at få godkendelse fra Demokraterne.

Repræsentanternes Hus skal samles den 26. september for at behandle problemet, mens Senatet har planlagt at overveje sin egen midlertidige finansieringsforanstaltning.

Muligheden for en regeringslukning opstår samtidig med, at nogle lovgivere øger presset for kryptoregulering.

For eksempel har Senator Kirsten Gillibrand sagt, at hun er på vej til at overbevise sine partimedlemmer om at omfavne mere regulering af digitale aktiver for at ændre emnet fra at være partisk til at blive en tværpartisan tilgang.

“Jeg tror ikke, det behøver at være et partisk emne. Jeg er optimistisk med hensyn til, at samtaler og udbredelse af de ideer, der er i vores lovforslag, vil gøre det mere tværpartisk,” sagde Gillibrand.

Exit mobile version