Krypto News

Mysteriøs hval foretager massiv SHIB-køb

Mysteriøs SHIB-køb skaber opmærksomhed i kryptoverdenen

En anonym krypto-wal har sendt rystelser gennem SHIB-fællesskabet og kryptomarkedet ved at købe 708,41 milliarder SHIB-tokens til en værdi af næsten 6 millioner dollars fra Gemini, en amerikansk kryptobørs drevet af Winklevoss-tvillingerne. Transaktionen blev opdaget af “Whale Alert”, et velkendt blockchain-tracking-system, der rapporterer om flytning eller handel med betydelige mængder af kryptokurrency, der kan påvirke markedet.

Denne krypto-valutavalutakøb har vakt opsigt, da den ukendte wal har overført de købte SHIB-tokens til en hidtil inaktiv kryptopenge-pungadresse. Pengene blev overført i to separate transaktioner til den ukendte pungadresse: Den første transaktion omfattede 708 milliarder SHIB-tokens, mens den anden transaktion involverede overførsel af 1,2 millioner SHIB-tokens.

Dette er ikke første gang, at wal-aktiviteter inden for SHIB-økosystemet har tiltrukket opmærksomheden fra markedets deltagere og skabt en ny følelse af tillid inden for fællesskabet, mens investorerne forbereder sig på en mulig prisopsving.

De seneste massive SHIB-køb kan være resultatet af nye udviklinger inden for SHIB-økosystemet. En af dem er Shiba Inus Layer-2-skaleringsløsning, Shibarium, som forventes offentligt præsenteret efter flere succesfulde tests og konfigurationer, der sigter mod at forbedre systemets ydeevne.

Derudover er SHIB-brændingssatsen steget, og der er kommet nye udviklinger som SHIB Association, der for nylig blev lanceret af Shiba Inu Burn Tracker Shibburn for at styrke økosystemet.

Selvom SHIB-fællesskabet fortsat er chokeret over wal-annonceringen, har beretninger påpeget, at Shiba Inu i øjeblikket er en af ​​de mest aktive og trendy kryptokurver i kryptomarkedet.

Efter Shibarium Mainnet’s tidligere lancering, der i øjeblikket er i privat beta-fase, har Shiba Inu-økosystemet oplevet en enorm vedtagelse og stor engagement med over 10 millioner nye pengepunge, der er registreret på kryptokurrencyplatformen.

Top  Worldcoin vil betale mennesker for at bevise deres menneskelighed ved hjælp af øjenskanning

Shytoshi Kusama, den førende udvikler af Shiba Inu, har også afsløret, at kryptoplatformen i øjeblikket følger planerne i ShibPaper. Kusama afslørede, at ShibPaper indeholder alle fremtidige projekter og strategier, som Shiba Inu vil bruge til at oprette en Shiba Inu-stat, befolket af “Shibizens”, borgerne i Shiba Inu-staten.

På trods af disse nyheder har SHIB-kursen kun reageret lidt positivt. Meme-coin handles i øjeblikket til $ 0,000008212, hvilket svarer til en stigning på 1,89% inden for de sidste 24 timer.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button