AltcoinsKrypto News

Mystiske transfers og ændringer får PEPE-kurs til at styrtdykke med 30 %

PEPE Coin oplever pludselig fald i marktværdi

I en overraskende drejning af begivenheder er kryptovalutamarkedet blevet foruroliget af bizarre overførsler, der involverer den berygtede meme-coin, PEPE, hvilket har resulteret i en markant nedgang i værdien på 30%.

En forvirrende hændelse for PEPE Coin-investorer

Hændelsen fandt sted torsdag og efterlod investorerne forvirrede og bekymrede over forvaltningen af et betydeligt PEPE-wallet.

Hvad sker der egentlig med PEPE Coin?

Nøje opmærksomme analytikere, der undersøgte on-chain-aktiviteterne, opdagede bekymrende ændringer i administrationen af ​​projektets multisig-wallet. Forværring af situationen var det faktum, at millioner af dollars værd af PEPE-token blev flyttet til forskellige kryptobørser og satte investorernes nerver i oprør. Dette førte hurtigt til panik blandt forhandlere, hvilket resulterede i en markant nedgang i PEPE-kursen.

På centrum for begivenhederne stod en svimlende overførsel af over 16 billioner token fra PEPE’s multisig-wallet. Disse token begav sig på en rejse til adresser, der er forbundet med store platforme som Binance, OXK og Bybit. Dette var første gang, at meme-coinens multisig-wallet, der indeholder en betydelig del af det samlede udbud, iværksatte en sådan overførsel.

Bekymrende ændringer i wallets godkendelsesmekanismer

Situationen tog en endnu mere bekymrende drejning, da on-chain-analytikere undersøgte ændringer i godkendelsesmekanismerne i denne sikkerhedsboks-lignende wallet. Tidligere krævede det en konsensus fra fem ud af otte godkendte wallets for at godkende transaktioner. Disse regler blev dog ændret af ukendte årsager, så kun to ud af otte wallets nu skal give grønt lys for overførsler.

Effekten af ​​disse foranstaltninger, der heller ikke blev kommunikeret på forhånd, blev øjeblikkeligt mærkbar. PEPE-kursen dykkede pludselig med 30%, da nyheden om overførslerne og ændringerne spredte sig.

Top  Uniswap Fællesskabet Afviser Forvaltningsforslag om at Distribuere Indtægter til UNI Token Holdere

På tidspunktet for skrivning af denne artikel er kryptofællesskabet stadig nervøst og spekulerer over de mystiske omstændigheder, der i øjeblikket omgiver den populære meme-coin.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button