AltcoinsKrypto News

Nervøsitet omkring SEC: Cardano må forsvare sig mod rygter om udlistning på Coinbase

Nervøsitet hos Cardano på grund af SEC

Cardano står over for rygter om en mulig afnotering på kryptobørsen Coinbase på grund af en mulig retssag fra den amerikanske tilsynsmyndighed SEC. Samtidig er der teknologiske fremskridt inden for Marlowe-modulet.

I USA er der dukket nyheder op om, at kryptobørsen Coinbase overvejer at afnotere nogle altcoins, herunder Cardano (ADA). Coinbase CEO Brian Armstrong omtalte denne situation som det “værst tænkelige scenarie”. Diskussionen har også fået Cardanos grundlægger, Charles Hoskinson, til at træde frem. I en nylig video-interview erklærede han, at ADA ikke er genstand for SEC’s efterforskning.

Dette synes dog kun at være den halve sandhed. Den mægtige SEC har faktisk nævnt Cardano i deres seneste retssager mod Coinbase og Binance som et eksempel på en kryptocurrency, der skal være underlagt regulering. Derfor er Cardano forsigtigt blevet afnoteret fra de to kendte amerikanske handelsplatforme, Bakkt og Robinhood. Hverken retsafgørelsen i Ripple-sagen fra midten af juli, hvor XRP blev forsvaret mod SEC, har ændret på Cardanos situation.

Bag Cardano står Input Output, et kryptoselskab, som også modsætter sig SEC’s position om at betragte ADA som en værdipapir (“securities”). Derfor skal man nok tolke Hoskinsons seneste interview som et forsøg på at berolige investorerne. Det er realistisk at forvente yderligere afnoteringer af ADA på vigtige handelsplatforme eller en officiel retssag fra SEC.

På det teknologiske plan annoncerer Cardano i øjeblikket kommende opdateringer til Marlowe-modulet. I en blogpost fra Input Output understreges det, at Marlowe’s programmeringsmiljø snart vil få yderligere sikkerhedsfunktioner, som også skulle medføre bedre smart contracts. September er angivet som måldato for implementeringen af disse opdateringer.

Top  Hvorfor falder mængden af Ethereum på børserne og hvor højt kan ETH-kursen stige?

Konklusion: Nervøsitet hos Cardano på grund af SEC

ADA’s prisudvikling har været faldende i månedsvis, og Cardano har mistet omkring 40 procent af sin værdi i løbet af de seneste tolv måneder. Observatører ser to hovedårsager til denne negative tendens: Cardano-økosystemet mangler interessante økonomiske anvendelsesmuligheder, der adskiller ADA fra konkurrenter som Ethereum (ETH) og Solana (SOL). Selvom ADA endnu ikke er direkte sagsøgt af SEC, kan den regulatoriske usikkerhed omkring Cardano ikke ignoreres. Det er usandsynligt, at opdateringerne til Marlowe vil føre til en vending for Cardano i denne situation.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button