Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Netflix trækker Rinsch’s kontrakt i land: Historien om “Conquest” spirer ud i kaos

Wie Netflix Millionen Dollar in einer Serie versenkte und deren Regisseur mit Dogecoin reich wurde

Artiklen handler om en konflikt mellem Netflix og den kontroversielle instruktør Carl Erik Rinsch, der har resulteret i et skønnet tab på 50 millioner euro for Netflix. Konflikten stammer fra serien “Conquest”, som Rinsch var ansvarlig for at producere.

## Rinsch og hans arbejde med “Conquest”

I 2018 valgte den relativt ukendte instruktør Carl Erik Rinsch at sætte sin sci-fi-serie “Conquest” i produktion. Netflix sikrede sig rettighederne til serien i sidste øjeblik efter en budkrig mellem flere streamingtjenester, herunder Prime, HBO, Hulu og Apple. Selvom Rinsch kun havde tidligere erfaring med reklamefilm, blev han valgt til at stå i spidsen for denne store produktion, der blev budgetteret til 56 millioner euro.

## Kontroverser under produktionen

Under produktionen af “Conquest” opstod der flere kontroverser, herunder økonomiske problemer samt rapporter om Rinschs uacceptable opførsel under optagelserne i São Paulo og Budapest. Dette nåede et sådant niveau, at Netflix var nødt til at konsultere Los Angeles Police Departments afdeling for trusselshåndtering for at håndtere situationen.

## Efterspil og udfald

Efter at have søgt yderligere kompensation fra Netflix, hævder Rinsch at have investeret i en internetvaluta, Dogecoin, som senere genererede massive gevinster. Han hævder at have brugt pengene på “Conquest”-relaterede rekvisitter såsom dyre biler, ure og tøj. Netflix benægter yderligere krav og hævder, at pengene var bundet til produktionsmål, som Rinsch aldrig nåede.

I sidste ende står Netflix over for afgørelsen om, hvorvidt de skal kompensere Rinsch yderligere eller ej.

## Konklusion

Situationen mellem Netflix og Carl Erik Rinsch er stadig uafklaret, og de næste skridt vil blive bestemt i de kommende dage. Det temmelig negative billede, der er tegnet af Rinsch og hans arbejde med “Conquest”, rejser bekymringer om hans fremtidige muligheder inden for filmindustrien.

Exit mobile version