Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

New York State Department of Financial Services fordert Feedback zu Vorschlag zur Verschärfung der regulatorischen Anforderungen für Krypto-Unternehmen

NYDFS bittet um Feedback zu Krypto-Regulierungsvorschlag

New York State Department of Financial Services (NYDFS) ønsker feedback om forslag til øget regulering af krypto-virksomheder i staten

Det New York State Department of Financial Services (NYDFS) har anmodet om feedback angående et forslag, der sigter mod at stramme de regulatoriske krav for krypto-virksomheder, der opererer i USA’s føderale stat.

Ifølge en meddelelse fra den 18. september har NYDFS Superintendant Adrienne Harris offentliggjort forslag til retningslinjer om “forbedrede kriterier for mønt- og afbrydelsesprocedurer” samt et framework for inkludering af mønter eller token på myndighedens grønne liste. Forslaget indeholdt anbefalinger om højere standarder, der fokuserer på ulovlig finansiering, juridiske risici, omdømmerisici, marked- og likviditetsrisici samt regulatoriske risici.

Harris udtalte, “Siden jeg er blevet en del af DFS, har jeg primært ønsket at sikre, at myndighedens regulatoriske og operationelle evner følger med branchens udvikling for at beskytte forbrugere og markeder. På mindre end to år har vi udvidet vores team til over tres erfarne fagfolk, etableret og forbedret forbrugerbeskyttelsesforanstaltninger og samarbejdet med politiske beslutningstagere over hele verden.”

Tidligere har kun Bitcoin (BTC), Ether (ETH) samt flere stablecoins udstedt af Gemini og PayPal været på NYDFS’ grønne liste for mønter. Meddelelsen kommer også efter vedtagelsen af regler, der tillader NYDFS at opkræve tilsynsafgifter fra licenserede krypto-virksomheder, der opererer i New York.

Siden 2015 har krypto-virksomheder, der opererer i New York, været påkrævet at ansøge om en BitLicense hos NYDFS. Myndighedens liste viser, at handelsplatformen eToro i februar blev den seneste virksomhed til at få en licens, hvilket bringer det samlede antal licenserede virksomheder i staten op på over 30.

Kilde: CoinDesk

Exit mobile version