Krypto News

Ny Bitcoin-Wal stiger frem: Hæver 118.300 Bitcoins til værdi af over 3 milliarder dollars

Den største Bitcoin-indehaver er stadig ukendt

I løbet af de sidste tre måneder har en hidtil ukendt Bitcoin-indivdual høstet hele 118.300 Bitcoins til en værdi af over 3 milliarder amerikanske dollars. Identiteten af denne mystiske ejer forbliver stadig ukendt, hvilket giver anledning til spekulationer omkring dygtige investorer og store krypto-børser som Gemini og BlackRock.

Hvem er den hemmelige ejer af det ukendte wallet?

Selvom den egentlige ejer stadig er en gåde, er der mange teorier i spil. En af de mest populære spekulationer går på, at der er en centraliseret krypto-børs bagved. Især Gemini, en velkendt krypto-børs, er blevet fremhævet som en mulig ejer.

En tweet fra Wu Blockchain tyder på, at Gemini har overført bitcoins til en ny adresse, der i løbet af de sidste tre måneder har erhvervet 118.000 bitcoins til en samlet værdi af 3,08 milliarder amerikanske dollars. Denne adresse har placeret sig som den tredjestørste Bitcoin-ejer, lige efter de kolde wallets kontrolleret af Binance og Bitfinex.

BlackRock: Er de også involveret?

Rygterne går også på, at den internationale investeringsgigant, BlackRock, er involveret i det digitale aktivmarked. Disse rygter er baseret på en tidsmæssig sammenfald mellem wallet-transaktionerne og BlackRocks seneste ansøgning om at introducere en Spot Bitcoin ETF. Dog er disse påstande allerede blevet afvist.

Bitcoin lider under tab

I løbet af de seneste 24 timer er Bitcoin’s pris faldet med 0,03%, og i løbet af ugen er der blevet oplevet et tab på mere end 11%. De seneste begivenheder omkring den mystiske Bitcoin-indivdual og mulig involvering fra Gemini og BlackRock kan skabe yderligere overraskelser og væsentligt påvirke markedet i de kommende uger.

Top  BlackRock ETF-anmodning for XRP var en fælge, som førte til en kortvarig prisstigning - men det var falsk!

Husk at følge os på Twitter eller tilmelde dig vores gruppe på Telegram for mere information om krypto.

Haftungsausschluss (Ansvarsfraskrivelse)

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til at levere upartisk og gennemsigtig rapportering. Artiklen sigter mod at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger, men det anbefales, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button