Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny dokumentarfilm hævder, at Peter Todd er den sande skaber af Bitcoin

Peter Todd, der angebliche Schöpfer von Bitcoin laut einem neuen Dokumentarfilm

En ny dokumentarfilm fra HBO antyder, at den canadiske programmør Peter Todd er skaberen af Bitcoin. Filmen med titlen “Money Electric: The Bitcoin Mystery” havde premiere på HBO tirsdag, hvor Todd blev nævnt som skaberen af Bitcoin, der hidtil kun har været kendt under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Det var overraskende for mange i kryptomiljøet, da Todd ikke var en af de forventede navne, der kunne være Satoshi Nakamoto.

Spekulationerne omkring skaberen af Bitcoin har cirkuleret i årevis, og mange har forsøgt at identificere den sande identitet bag pseudonymet Satoshi Nakamoto. Interaktionen med brugere i webforummer var Nakamotos primære kommunikationskanal, indtil han forsvandt ud af offentligheden i 2011.

Filmen pegede på flere indikationer og beviser for at støtte påstanden om Todd som Bitcoin’s skaber. Dog har Todd benægtet disse påstande og fastholder, at han ikke er Satoshi. Han har endda humoristisk refereret til sig selv som både Satoshi og Craig Wright, som tidligere har påstået at være Nakamoto.

Producenten af dokumentaren, Cullen Hoback, hævder, at Todd er den mest sandsynlige kandidat baseret på kommunikationsmønstre og tidslinjer i forhold til Nakamotos aktiviteter. Todd har dog afvist at være skaberen og har bestridt de påstande, der er fremsat i dokumentaren.

Der er spekulationer omkring Todd’s forbindelse til flere aspekter af Nakamotos kommunikation og sprogbrug, men Todd har fastholdt, at han ikke har nogen forbindelse til Bitcoin’s skabelse. Trods påstandene i dokumentaren forbliver identiteten på Satoshi Nakamoto uafklaret, hvilket fortsætter med at være et mysterium i kryptoverdenen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version