Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny kryptobørs planlægger lancering i Tyskland med milliardærinvestorer i ryggen

Kryptobörse von Peter Thiel hat grosse Pläne

Krypto-Handel for institutionelle investorer i Tyskland er stadig underudviklet, men der er planer om at starte en handelsplatform i Frankfurt. Tidligere chefer for to af de største kryptobørser, Binance og FTX, har lidt store fald.

## Overlevelse af Binance og FTX
Changpeng Zhao, også kendt som “CZ”, har erklæret sig skyldig i at overtræde amerikanske anti-hvidvaskningslove og er villig til at træde tilbage som CEO for Binance. Samtidig er Sam Bankman-Fried, grundlægger af FTX, blevet dømt skyldig i en stor finansskandale.

Mange tvivler nu på overlevelsen af Binance og FTX, da deres tidligere succes er blevet overskygget af juridiske problemer.

## Bullish’s planer
Mens nogle kryptobørser kæmper, ser andre muligheder i deres svaghed. Bullish, en kryptoplatform med finansiering på næsten 10 milliarder dollars og støttet af investorer som Peter Thiel og Louis Bacon, planlægger at etablere sig som en ny kryptobørs i Tyskland med fokus på institutionel handel.

Det 300-personers team vil opbygge den operationelle side af platformen i Frankfurt, og virksomheden har allerede etableret to datterselskaber i Tyskland.

## Udfordringer og planer
Bullish har endnu ikke fået en banklicens i et EU-land, hvilket kan forsinke lanceringen i Frankfurt. Desuden har planerne om en børsnotering været sat på standby, efter at en fusion med en SPAC ved navn Far Peak Acquisition ikke blev gennemført som planlagt.

## Kamp mod Warren Buffett
Tidligere har investor Peter Thiel kritiseret den legendariske investor Warren Buffett, men nu ser Bullish frem mod starten i Tyskland, måske som en ny begyndelse efter tidligere udfordringer.

Artiklen bør udvikles yderligere for at dække en bredere vifte af oplysninger om kryptovalutahandel for institutionelle investorer i Tyskland.

Exit mobile version