BitcoinKrypto News

Ny vurdering: Amerikansk aktiemarked i fare for at briste – Stifel forudsiger en stigning på 10%, før det sker

Aktienmarkedet i USA: Analyse og forudsigelser

Det amerikanske aktiemarked har oplevet en markant stigning i år, med S&P 500-indekset nåede over 5.500 point for første gang tidligere på ugen. Analysehuset Stifel vurderer dog, at markedet stadig har potentiale for yderligere 10% vækst inden årets udgang.

Barry Bannister, strateg hos Stifel, forventer, at S&P 500-indekset vil stige til 6.000 point inden årets udgang. Dog spår han også, at markedet vil falde tilbage til omkring 4.800 point inden midten af 2026, hvilket svarer til niveauet fra starten af året.

Advarsel fra kryptovaluta-markedet

Bannister peger på kryptovaluta-markedet som en advarsel for det generelle aktiemarked. Han bemærker, at Bitcoin’s tilbagegang signalerer en kommende korrektion og konsolideringsfase for S&P 500-indekset.

Prognoser fra analytikere

Analytikere forventer en fortsat stigning på det amerikanske aktiemarked, drevet af forventningen om, at tegn på aftagende inflation vil føre til rentenedsættelser fra den amerikanske centralbank. Den gennemsnitlige årsprognose for S&P 500 ligger på omkring 5.297 point, med Evercore ISI som den mest optimistiske med 6.000 point og JPMorgan Chase som den mest konservative med 4.200 point.

Stifel-analytikeren har tidligere forudsagt aktiemarkedets udvikling korrekt og forbliver en af de få bjørne blandt analytikerne. Han forventer en korrektion i markedet og holder fast i sit kursmål, hvilket antyder, at yderligere afkast kan være begrænset.

I sidste ende er timing alt, som Bannister og hans team påpeger. Selvom investorerne er i en boble-/manifase, mener analytikeren, at det er vigtigt at være opmærksom på advarselslamperne. Tiden vil vise, om markedets udvikling vil følge de forudsigelser, der er blevet fremsat.

Top  Bitcoin-kursen stiger med over 10% på 48 timer - Er bull-markedet tilbage?

Kilder: Bloomberg, Finanzmarktwelt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button