Krypto News

Nye Bitcoin-investorer er uerfarne og kapitulerer typisk på det laveste punkt af markedscyklussen

Bitcoin Hodlere lærer ved at lide store tab under bearish markedskorrektioner. Dette mønster gælder især for dem, der oplever deres første BItcoin markedscyklus. Disse investorer har en tendens til at købe dyre coins og holde dem, selv når markedet falder. Derefter kapitulerer de med bemærkelsesværdig præcision på cyklusens lavpunkt.

Den første Bitcoin bearish marked, som investorer oplever, er normalt den sværeste. De er sjældent forberedt på den ekstreme volatilitet og de massive fald i værdien af deres investeringer. Dette kan ses i det enorme antal coins, der handles med tab under bearish marked.

Der er forskellige indikatorer, der kan bruges til at identificere stressperioder for Hodlere. Disse kan opdeles i ikke-realisabel stress og realiseret stress. Ikke-realisabel stress refererer til tab, som Hodlere holder på papiret, mens realiseret stress er de faktiske tab, som Hodlere lider, når de sælger deres coins.

Når Hodlere oplever ikke-realisabel stress, er der stor sandsynlighed for, at de går ind i kapitulationsfasen og sælger deres coins. Dette kan identificeres ved at se på nøgletal som LTH-MVRV, LTH-NUPL og Supply in held Loss.

På samme måde kan realiseret stress detekteres ved at se på nøgletal som LTH-SOPR, realiseret tab og volumen af coins solgt med tab. Disse indikatorer giver os en idé om, hvorvidt Hodlere oplever realiseret stress, og om de sælger deres coins med tab.

Ved at kombinere disse indikatorer kan vi identificere perioder, hvor Hodlere er under intens stress og sandsynligvis vil kapitulere. Vi kan også se, at de oftest kapitulerer på cyklusens lavpunkt.

Det er vigtigt at bemærke, at disse observationer kun gælder for Hodlere, der oplever deres første markedscyklus. Hodlere, der har gennemlevet flere cykler, har tendens til at købe lave og sælge høje.

Top  Robert Kiyosaki afslører: Købte 60 Bitcoins til $6.000 hver og fortsætter med at købe mere hver måned

Det er også interessant at bemærke, at disse observationer gælder for den specifikke gruppe af Hodlere, der har holdt deres coins i perioden mellem seks måneder og to år. Denne gruppe er i stand til at overleve markedets dyk og kapitulere på det rigtige tidspunkt.

Samlet set lærer Bitcoin Hodlere ved at lide store tab under bearish markedskorrektioner. De, der oplever deres første markedscyklus, har tendens til at købe dyre coins og holde dem, indtil markedet falder dramatisk. Derefter kapitulerer de ved cyklusens lavpunkt. Disse observationer kan bruges som et signal til at identificere potentielle kapitulationspunkter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button