Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nye Wrapped Bitcoin Token: 21Shares bringer Bitcoin til Ethereum-DeFi-Økosystemet

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

21Shares, selskabet bag ETF-udstederen, annoncerede tirsdag lanceringen af deres eget “wrapped” Bitcoin-token på Ethereum-blockchainen.

21.co meddelte, at deres nyeste produkt—synchroniseret 21BTC – har til formål at “initiere næste fase af decentral finansiering (DeFi) og muliggøre en bredere accept af DeFi.”

### Hvad er Wrapped Tokens?

En Wrapped Token tillader brugen af en cryptocurrency på en anden blockchain. Et godt eksempel er Wrapped Bitcoin (WBTC), den 14. største cryptocurrency med en markedsdækning på $8,8 milliarder. Den repræsenterer Bitcoin og kører på Ethereum-netværket, som er hotspot for DeFi og NFTs.

WBTC tillader handlende, der ønsker at bruge deres Bitcoin-beholdninger på Ethereum-netværket, at gøre dette ved hjælp af tokens, der er 1:1 dækket af Bitcoin. Dette giver Bitcoin-ejere mulighed for at interagere med DeFi-værktøjer uden at skulle investere mere i Ethereum eller andre Ethereum-baserede tokens.

### 21BTC: Bitcoin Liquiditet i Ethereum-DeFi

21.co udtalte, at “21BTC giver brugerne mulighed for at udnytte Bitcoin-likviditet i Ethereum-DeFi-økosystemet.” Dette er essentielt for forskellige DeFi-applikationer fra kreditplatforme til decentraliserede børser.

Uagtet kontroverserne viser det sig, at der er en efterspørgsel på den største digitale værdi i verden på andre blockchains, og etablerede virksomheder som 21.co presser på for at deltage i kampen.

### Konklusion

Uden tvivl utvikler kryptovaluta-verdenen sig hurtigt, med et øget fokus på DeFi-markedet og tokenisering af forskellige aktiver. Lanseringen af 21BTC kan åbne op for spændende muligheder for Bitcoin-investorer og DeFi-entusiaster, men det er vigtigt at forstå de potentielle risici og kontroverser, der følger med denne udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version