Krypto News

Nyt framework vil afsløre mistede Bitcoins og varigheden af deres bevarelse

Analyse af tabte Bitcoins

I en ny undersøgelse har analyseselskabet Glassnode gjort fremskridt i deres forsøg på at afdække, hvor mange Bitcoins der er tabt, og hvor længe de fortsat vil forblive inaktive. Glassnode har udviklet et nyt framework til at udføre denne form for undersøgelse, der bygger på On-Chain-Analyse. Undersøgelsen giver et unikt indblik i tabte Bitcoins og er et skridt fremad i forståelsen af den samlede Bitcoin-økonomi.

Baggrund

Bitcoin, den mest populære kryptovaluta, er kendt for sin begrænsede udbud. Der vil aldrig være mere end 21 millioner Bitcoins i omløb. Imidlertid er en del af disse Bitcoins gået tabt gennem årene, hvilket betyder, at det faktiske tilgængelige udbud er mindre end det teoretiske maksimum. Ifølge nogle skøn er op til 20% af alle Bitcoins i dag enten tabt eller utilgængelige.

Glassnode har derfor udviklet et framework til at analysere Bitcoin-transaktioner og identificere inaktive og muligvis tabte Bitcoins. Ved hjælp af denne metode håber de at kunne fremsætte mere præcise estimater af antallet af tabte Bitcoins samt forudsige, hvor længe disse Bitcoins vil forblive inaktive.

Metode og resultater

Til deres undersøgelse anvendte Glassnode On-Chain-Analysemetoder til at udforske Bitcoin-transaktioner. De identificerede Bitcoins, som havde været inaktive i en længere periode, og analyserede deres bevægelser på blockchain-netværket. Ved hjælp af forskellige statistiske modeller og algoritmer forsøgte Glassnode at forudsige, om disse Bitcoins var tabt for evigt eller blot midlertidigt inaktive.

Resultaterne af undersøgelsen viste, at antallet af tabte Bitcoins var højere end tidligere antaget. Ifølge Glassnodes estimater er omkring 18% af alle Bitcoins i dag tabt eller ikke i brug. Dette svarer til omkring 3,6 millioner Bitcoins. Derudover viste undersøgelsen, at de fleste af disse tabte Bitcoins sandsynligvis vil forblive inaktive i mange år fremover.

Top  Krypto-Handelsplattform Mt.Gox: Auszahlung von 142.000 Bitcoin in Vorbereitung - droht Abwärtsdruck beim Bitcoin-Kurs?

Betydning af undersøgelsen

Undersøgelsen fra Glassnode har stor betydning for Bitcoin-økosystemet. Ved at afdække mængden af tabte Bitcoins kan investorer og økonomiske aktører få en bedre forståelse af udbuddet og efterspørgslen på markedet. Dette kan igen påvirke Bitcoin-prisen og investeringsbeslutninger.

Desuden er denne undersøgelse et vigtigt skridt i retning af at forstå og afklare den samlede økonomi i Bitcoin. Ved at analysere blockchain-data får vi et mere præcist billede af, hvordan Bitcoins bevæger sig og bruges over tid. Dette kan hjælpe med at identificere tendenser, forudsige markedsudviklingen og optimere brugen af kryptovalutaen.

Konklusion

Glassnodes nye framework til at analysere tabte Bitcoins er et vigtigt bidrag til forståelsen af Bitcoin-økonomien. Undersøgelsens resultater bekræfter, at en betydelig mængde Bitcoins er gået tabt eller er inaktive i dag. Disse tabte Bitcoins kan have en indvirkning på markedets udbud og efterspørgsel samt på investeringsbeslutninger. Framtidige analyser af tabte Bitcoins vil give yderligere indsigter i Bitcoin-økonomien og hjælpe med at forme fremtidige strategier og beslutninger inden for kryptovalutaområdet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button