Krypto News

Optimisme stiger på det tyske aktiemarked efter kraftige tab i sidste uge

Dax stiger med 0,8% trods tidligere uro

Værftet på den tyske aktiemarked er begyndt at stige igen efter forrige uges markante tab. Dax-indekset nåede 15.693 point ved middagstid mandag, en stigning på 0,8 procent.

De store tab i sidste uge har skabt usikkerhed, men nu er der håb om en kortvarig bedring. Handlen fredag opfyldte de tre vigtigste kriterier for at sikre stigende priser.

Støtte på laveste niveau i flere måneder

For det første er Dax-indekset blevet presset ned til 15.468 point, nær det fler-måneders lavpunkt, som kun ligger tolv point lavere. Dette niveau har vist sig at være en vigtig støtte.

Stigende købsinteresse

For det andet er investorer igen begyndt at investere efter denne nedtur – der er altså en stigning i købsinteresse. Efter at have nået sin daglige lavpunkt steg Dax-indekset med mere end 130 point og lukkede til sidst handelen af med 15.574 point. Ideelt set skulle Dax-indekset have lukket over det oprindelige niveau på over 15.600 point, men ideelle forhold er sjældne på markedet.

Mislykkedes

Top  Angst for liquidation af FTX-aktiver får kryptovalutaer til at udvide deres tab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button