BitcoinKrypto News

Pantera Capital prognostiker: Bitcoin-Kurs könnte bis 2024 $148,000 erreichen

Pantera Capital forventer at Bitcoin-prisen kan stige til $148,000 efter halvering i 2024

Pantera Capital, en velrenommeret amerikansk kryptocurrency hedgefond, har udgivet sin seneste rapport med titlen “Blockchain Letter”. I denne rapport bekræfter virksomheden sit optimistiske syn på Bitcoin (BTC) og analyserer samtidig de potentielle konsekvenser af den kommende halvering af Bitcoin i april 2024.

Prognose for Bitcoin-prisen før og efter halvering

Pantera forventer, at prisen på BTC kan nå $35,000 før halveringen og stige til $148,000 efter halveringen. Disse prognoser er baseret på historiske halveringsmønstre og det aktuelle udbud af BTC.

Tidligere halveringers påvirkning på prisen

Pantera påpeger, at halveringen i 2016 reducerede det nye BTC-udbud med en tredjedel sammenlignet med begivenheden i 2012, hvilket igen påvirkede prisen, der faldt med en tredjedel. Til sammenligning medførte halveringen i 2020 en reduktion på 43% af udbuddet sammenlignet med 2016, hvilket resulterede i en prisstigning på 23%.

Historiske cykler efter halvering

Rapporten fremhæver de historiske cykler for Bitcoin efter en halvering, med et mønster af lavpunkter cirka 477 dage før halveringen, en stigning før halveringen og en stigning efter halveringen, hvor genopretningerne i gennemsnit varer cirka 480 dage.

Bære-markedet og fremtiden for Bitcoin-prisen

Pantera spekulerer i, at bunden af bjørne-markedet i 2022 kan signalere bunden af den nuværende pris-cyklus for Bitcoin, hvilket betyder, at kryptocurrency-prisen kan have nået sit lavpunkt omkring den 30. december 2022.

Top  DAX falder med 1,1 procent - stigning ventes i dag - Fokus på Gold, Bitcoin og TUI

Konklusion: Forventet prisudvikling

Med den kommende halvering i april 2024 kan BTC forventes at stige mod $35,000 og forblive på kursen. Hvis denne prognose indfrier forventningerne, vil det betyde en markant stigning på 460% til $148,000.

Artiklen er baseret på Pantera Capitals “Blockchain Letter” og deres analyse af Bitcoin-prisudviklingen samt historiske halveringsmønstre. Med deres optimistiske syn på Bitcoin og forventning om en signifikant stigning i prisen efter den kommende halvering i 2024, ser fremtiden lys ud for verdens mest populære kryptocurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button