Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Pas på: Ny fidus med falske kryptoinvesteringer rammer Borken – Politi advarer

POL-BOR: Kreis Borken - Warnung vor Anlagebetrug mit Kryptowährung

##
I disse dage bliver folk i Kreis Borken narret af en ny svindelmetode

### Ny type svindel

I de seneste uger er flere mennesker i Kreis Borken blevet ofre for en ny svindelmetode. I falske videoer reklamerer kendte personligheder for tilsyneladende lukrative investeringer i kryptovalutaer. For eksempel diskuterer Thomas Gottschalk og Markus Lanz høj afkast og hvordan de har tjent mange penge. Interviewsene ser overbevisende ægte ud, men er genereret med kunstig intelligens.

### Hvordan svindelen foregår

Et link i videoen leder til en hjemmeside, hvor kontaktoplysninger skal indtastes. Kort tid efter ringer en påstået finansrådgiver op. Hvad der ved første øjekast virker som et troværdigt tilbud, viser sig senere at være bedrageri. Ofrene fra området havde allerede investeret penge i fem- og seks-cifret beløb, før investeringerne viste sig at være fup.

### Advarsel og råd fra politiet

Politiet advarer stærkt mod denne form for investeringsbedrageri med kryptovalutaer og anbefaler generelt at holde sig væk fra investeringer i finansielle produkter, der ikke er kendte eller ikke fuldt forståelige. Dette inkluderer især kryptovalutaer, som bliver målrettet af kriminelle. Lad dig aldrig presse til at investere. Diskutér dine planlagte investeringer med en betroet person og få meninger fra tredjepersoner med faglig viden. Og generelt: Del aldrig følsomme oplysninger online eller over telefonen.

For yderligere oplysninger og mediekontakt, venligst se nedenfor.

### Kontaktinformation
Kreispolizeibehörde Borken
Pressestelle
Markus Hüls (mh), Thorsten Ohm (to), Ann-Christin Osterholt (ao), Müzeyyen Sürmeli (ms)
Telefon: 02861-900-2222

*Original-Content von: Kreispolizeibehörde Borken, übermittelt durch news aktuell*

Find Chainlink News og opdateringer her

Exit mobile version