Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Paul Tudor Jones fortsætter med at satse på Bitcoin, Guld og Rohstoffe – Hvad ligger bag hans seneste investeringsstrategi?

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Paul Tudor Jones har for nylig delt sine tanker på CNBC, hvor han fastslog, at han fortsætter med at investere i hård valuta som guld og Bitcoin. Ifølge Jones vil enhver anden mulighed føre direkte til inflation.

## Paul Tudor Jones’ investeringsstrategi

Jones er positivt stemt over for både guld og Bitcoin, som begge har klaret sig godt hidtil i år. Mens guld nåede en ny højde på 2.748,96 USD pr. unce, blev Bitcoin handlet til 67,5K USD pr. mønt, kun 8,4 % under sit rekordhøje niveau. Ved hans optræden på CNBC understregede Jones, at han er meget optimistisk med hensyn til råvarer og BTC.

### Investering i inflationssikre aktiver

Han fortalte CNBC-moderatorerne: “Alle veje fører til inflation. Jeg er lang i guld. Jeg er lang i Bitcoin. Jeg ejer ingen fastforrentede værdipapirer. Spillereglen for at komme ud af denne [gældsproblem] er at arbejde sig ud af inflationen.” Jones tilføjede: “Jeg tror, at råvarer er så latterligt underbesat… derfor er jeg lang i råvarer.”

Det er ikke første gang, at Jones har rost Bitcoin, da han allerede har en del BTC i sit portefølje. For lidt over en uge siden advarede han om stigende geopolitiske spændinger og bemærkede, at USA er “i den svageste fiskale position siden Anden Verdenskrig.” Under hans optræden på CNBC udtrykte Jones også bekymringer om den stigende amerikanske statsgæld.

### Tidligere forudsigelser og fremsyn

Allerede i 2022, da BTC kom sig efter det ødelæggende sammenbrud af Terra-blockchain og stod over for FTX-skandalen, forudsagde Jones, at Bitcoin-prisen ville “stige markant.” På det tidspunkt advarede han om USA’s økonomiske situation og forudsagde en “fisikal stramning.” Hans kommentarer om Bitcoin kommer kun to uger før det 47. US-præsidentvalg, hvor mange forventer, at den fiskale politik vil blive omformet afhængigt af udfaldet.

Paul Tudor Jones’ investeringsstrategi med fokus på guld, Bitcoin og råvarer viser hans tiltro til disse aktiver som en hedge mod inflation og økonomisk usikkerhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version