Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

PayPal ermöglicht US-Händlern den direkten Kauf, Halten und Verkauf von Kryptowährungen von ihren Geschäftskonten

PayPal ermöglicht US-Händlern die Verwaltung von Kryptowährungen über Geschäftskonten

PayPal gør det muligt for US-Händler at handle med Kryptowährungen direkte fra deres forretningskonti

PayPal har for nylig annonceret en ny funktion, der tillader US-Händler at købe, holde og sælge Kryptowährungen direkte fra deres forretningskonti. Denne spændende nyhed kommer på et tidspunkt, hvor Kryptowährungen bliver mere og mere accepteret på markedet, især efter at SEC, den amerikanske børsmyndighed, godkendte handel med Bitcoin-baserede fonde tidligere på året.

## Kryptowährungen bliver mere udbredt

Jose Fernandez da Ponte, Senior Vice President for Blockchain, Kryptowährung og digitale Währungen hos PayPal, udtalte: “Entreprenører har i stigende grad givet udtryk for ønsket om at give forbrugerne de samme muligheder for at bruge Kryptowährungen.”

PayPal trådte ind på Kryptomarkedet i 2020 og har siden tilladt kunder at købe og sælge virtuelle mønter gennem deres platform. I august 2023 lancerede virksomheden deres dollarestøttede Stablecoin og var dermed det første store Fintech-selskab, der anvendte digitale Währungen til betalinger og overførsler.

### Oprettelse af PayPal Stablecoin

Udover at købe og besidde Kryptowährungen har US-Händler nu mulighed for at overføre Kryptowährungen til bemyndigede tredjeparts Wallets. Dog vil denne tjeneste i starten ikke være tilgængelig for virksomheder i staten New York på grund af regulatoriske begrænsninger, og der er endnu ingen fastsat tidslinje for, hvornår dette kan ændre sig.

PayPals Stablecoin, PYUSD, har overskredet en milliard dollars i markedsværdi og har mere end fordoblet sit udbud siden juni, på trods af et generelt trægt Kryptomarked. Virksomhedens indtræden på Stablecoin-markedet blev hilst velkommen som en vigtig milepæl for Kryptoindustrien, selvom væksten af token på Ethereum-netværket i starten var begrænset. Dette ændrede sig dog, da PYUSD fik nyt momentum på Solana-netværket efter at være blevet udvidet dertil i slutningen af maj.

### Eksponentiel vækst på Solana

På Solana voksede PYUSDs udbud på blot tre måneder fra nul til 650 millioner dollars, hvilket overgik dets udbud på Ethereum. I løbet af den seneste måned steg PYUSDs udbud på Solana med 171 % og nærmer sig hurtigt det større USDT fra Tether-netværket.

Indførelsen af PYUSD på centraliserede børser som Crypto.com og dets integration i decentraliserede finansprotokoller som Curve og Frax har også bidraget til væksten af Stablecoin i det forgangne år.

### Brug af Venmo og PayPal

Brugere af Venmo og PayPal kan også overføre Kryptowährungen ved hjælp af Ethereum Name Service (ENS), en funktion der forventes at nå op til 270 millioner brugere i USA.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version