AltcoinsKrypto News

PayPal lancerer ny funktion til at holde og handle med kryptovalutaer

PayPal lancerer funktion til kryptovalutaer

Betalingsgiganten PayPal har introduceret en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at opbevare og interagere med Bitcoin (BTC) og andre kryptovalutaer på deres konti.

Den nye funktion, kaldet “Kryptovaluta Hub”, giver brugerne mulighed for ikke kun at opretholde en saldo i forskellige kryptovalutaer, men også at gennemføre transaktioner med disse digitale aktiver.

Ved at få adgang til Kryptovaluta Hub kan PayPal-brugere købe, sælge, modtage og sende kryptovalutaer. Derudover får de mulighed for at bruge provenuet fra salg af kryptovalutaer til at foretage køb via PayPal.

Brugerne vil også kunne konvertere mellem PYUSD (PayPals stablecoin) og andre kryptovalutaer.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom brugerne vil have en saldo i deres Kryptovaluta Hub, ejer de faktisk ikke de digitale aktiver. I stedet vil opbevaring, handel og overførsel af disse kryptovalutaer blive udført af Paxos eller andre autoriserede tjenesteudbydere.

“Brugen af Kryptovaluta Hubpenge kan afhænge af, at du har en personlig PayPal-konto og en saldo-konto, der er i god stand, og at vi verificerer de nødvendige identitetsoplysninger, du giver os. Du kan kun bruge din Kryptovaluta Hub som en del af din saldo-konto ved at få adgang til den via din personlige PayPal-konto”, siger virksomheden.

Desuden skal brugerne give de nødvendige identificerende oplysninger til verifikationsformål, herunder deres navn, fysiske adresse, fødselsdato og skatteidentifikationsnummer.

Indbyggere på Hawaii vil dog i øjeblikket ikke have adgang til Kryptovaluta Hub.

PayPal har linket Kryptovaluta Hub til personlige konti

PayPal har automatisk linket Kryptovaluta Hub til brugernes personlige konti, hvor loginoplysningerne til sidstnævnte fungerer som adgangsoplysningerne til førstnævnte.

Top  BlackRock fortsætter med at presse på for at lancere en spot Bitcoin ETF

For at få adgang til Kryptovaluta Hubpenge første gang skal brugerne gennemgå en identifikationsproces.

“For visse brug af din Kryptovaluta Hub kan vi bede dig om at sende et billede af dit ansigt eller andre biometriske oplysninger til formål med identitetsverificering,” siger PayPal.

Virksomheden tilføjede, at det er brugerens ansvar at opretholde sikkerheden og kontrol over deres kontokrediteller, adgangskoder og andre identifikationskoder.

PayPal anbefalede at holde personlige oplysninger som fysisk adresse, postadresse og e-mailadresse ajour i PayPal-profilen.

Indførelsen af Kryptovaluta Hub kommer kort efter betalingsgiganterne annoncerede, at de snart ruller deres stablecoin PYUSD ud.

Den dollarpakkede aktiv er udstedt af Paxos, et blockchain-infrastrukturfirma, der tidligere udstedte Binance USD (BUSD) stablecoin.

Ejere af PYUSD vil kunne konvertere det til dollars inden for PayPals netværk samt andre kryptovalutaer, som virksomheden understøtter, herunder Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC).

I mellemtiden har den demokratiske kongreskvinde Maxine Waters (D-CA) kritiseret PayPals lancering af sin stablecoin og hævder, at virksomheden burde have ventet på føderal regulerende godkendelse, før de gik videre.

“Jeg er dybt bekymret over, at PayPal har valgt at lancere sin stablecoin, mens der stadig ikke er nogen føderal ramme for regulering,” sagde hun i en nylig udtalelse.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button