Krypto News

PayPal pauserer midlertidigt køb af kryptokurrency i Storbritannien på grund af nye regler

PayPal pauser køb af kryptovaluta i Storbritannien på grund af nye regler

Den indflydelsesrige betalingsplatform PayPal foretager nogle betydelige ændringer vedrørende kryptovalutaer på deres platform i Storbritannien for at imødekomme lokale reguleringer.

Ifølge virksomheden bekræftede PayPal den 16. august over for Cointelegraph, at de midlertidigt vil stoppe muligheden for britiske kunder for at købe kryptovalutaer som Bitcoin (BTC) for at sikre overholdelse af de nye regler.

En talsperson fra PayPal UK tilføjede, at kunder, der i øjeblikket ejer kryptovalutaer, vil kunne opbevare dem gratis på deres platform og også være i stand til at sælge dem når som helst.

Tidligere meddelte PayPal i en e-mail til udvalgte britiske kunder, at køb af kryptovalutaer i Storbritannien vil blive midlertidigt suspenderet fra den 1. oktober 2023. Betalingsudbyderen forventer, at de igen vil tillade kryptovalutakøb i begyndelsen af ​​2024.

PayPal præciserer, at de har taget denne beslutning som svar på de nye regler fra den britiske finansmyndighed, Financial Conduct Authority (FCA), der kræver, at krypto-foretagender tager yderligere skridt, før kunder kan købe kryptovalutaer.

“I løbet af vores arbejde på at opfylde disse nye regler vil du ikke være i stand til at købe kryptovalutaer med PayPal,” lyder det i meddelelsen.

PayPal er blevet en af ​​de mest betydningsfulde betalingsplatforme med åbenhed for kryptovalutaer i de seneste år. En af virksomhedens seneste initiativer relateret til krypto var lanceringen af ​​deres egen stablecoin, PayPal USD (PYUSD), i begyndelsen af ​​august. Derefter introducerede virksomheden også den nye krypto-hub-funktion i deres brugergrænseflade. PayPal lancerede oprindeligt køb og salg af kryptovalutaer i USA i slutningen af ​​2020.

De seneste tiltag kommer midt i den britiske regerings forberedelser til fuldt ud at håndhæve den såkaldte “Travel Rule”, en vigtig regel udviklet af Financial Action Task Force (FATF) til obligatorisk indhentning af kundeoplysninger og bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Fra den 1. september 2023 skal alle krypto-foretagender registreret hos FCA overholde “Travel Rule” og følge regeringens instruktioner, som ændrede den relevante lovgivning i juli 2022.

Top  Er krypto-minerne Bitfarms og Riot på randen af en bitter strid om "feindlich Übernahme"?

Sidste måned meddelte FCA desuden, at alle krypto-foretagender skal sikre, at deres markedsføringsstrategier er i overensstemmelse med reglerne for finansiel markedsføring i Storbritannien inden oktober 2023.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button