Krypto NewsRegulierung

PayPal stellt Kryptowährungskauf für britische Kunden ein: Einhaltung neuer Vorschriften

Einhaltung neuer Vorschriften

Der kommercielle leder inden for betalingsløsninger, PayPal, vil stoppe sin funktion for køb af kryptovalutaer for britiske kunder fra oktober. Beslutningen er i overensstemmelse med virksomhedens bestræbelser på at overholde de nyeste regler for markedsføring af kryptovalutaer. Det britiske finanstilsyn, Financial Conduct Authority (FCA), har til hensigt at indføre strengere regler for at kontrollere markedsføring af kryptovalutaer, der henvender sig til britiske forbrugere. Disse regler inkluderer obligatoriske risikooplysninger for kryptovaluta-firmaer og afskaffelse af “anbefal en ven” incitamenter.

PayPal meddelte sine kunder i en e-mail, der blev videregivet til Reuters tirsdag, at muligheden for at købe kryptovalutaer på deres platform midlertidigt suspenders fra den 1. oktober. Virksomheden har til hensigt at overholde de nye regler, der træder i kraft den 8. oktober. I e-mailen understregede PayPal deres engagement i tæt samarbejde med reguleringsmyndighederne over hele verden for at sikre overholdelse af gældende regler og bestemmelser på ethvert marked, hvor virksomheden er aktiv. Kunder vil dog stadig kunne beholde og sælge deres eksisterende kryptovalutaer når som helst.

Zunehmende regulatorische Maßnahmen

Sammenbruddet af flere kryptovalutaselskaber som FTX sidste år resulterede i betydelige tab for uerfarne investorer. Som følge heraf er regulatormyndigheder over hele verden i stigende grad forsøger at regulere kryptoaktiver for at beskytte forbrugerne. Mens priserne på kryptovalutaer oplevede et kraftigt fald sidste år, har den førende digitale valuta Bitcoin gradvist kommet sig i år og oplevet en stigning på 76%. Værdien er dog stadig mindre end halvdelen af dens all-time high fra november 2021.

PayPals seneste initiativ

PayPal har for nylig gjort overskrifter ved at annoncere lanceringen af en US dollar-stabilcoin, en særlig type kryptovaluta, der sigter mod at opretholde en stabil pris ved at være forbundet med en stabil aktiv. Denne bevægelse styrkede PayPals aktier og demonstrerer virksomhedens fortsatte engagement og innovation på kryptovalutamarkedet.

Top  Fusket Deal mellem Alameda Research og LayerZero Labs

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button