AltcoinsKrypto News

Pepe Coin falder kraftigt på grund af frygt og usikkerhed på sociale medier

Prisfald for Pepe Coin udløser bekymring blandt investorer

Pepe Coin ($PEPE), som er det tredjestørste meme coin på kryptovalutamarkedet efter markedsværdi og det bedst præsterende kryptoaktiv hidtil i år, oplevede for nylig et prisfald på op til 14% på få minutter, som følge af frygt, usikkerhed og tvivl (FUD) på sociale medier.

Pepe Coin har været handlet omkring $0.000001050, men faldt hurtigt til nye daglige bundniveauer omkring $0.0000009, efter at en bruger på sociale medier bemærkede, at Penes multisig-pung netop havde ændret sin tærskel til 2/8 signaturer og advarede om, at nogle $PEPE var blevet sendt til børserne.

Transaktionen, der ændrede multisig-tærsklen (som krævede 5/8 signaturer for at udføres), kan ses via Etherscan.

“Chokerende, at Pepe-teamet er tilbage med deres mistænkelige bevægelser. Hvem kunne have gættet det?” bemærkede en bruger på Twitter.

Men en anden bruger modsatte sig FUD.

“De eneste indehavere af mere end 2,5% af PEPE er OKX og Binance, og af de seks største indehavere er fem børser. Derudover svarer den omsættelige mængde til den maksimale mængde. Så der er minimal risiko for en traditionel “rug” her. Token tilhører fællesskabet,” sagde @ethx_o.

Ikke desto mindre var prisen på $PEPE sidst nede med ca. 15% på dagen.

Prisprognose – Hvad kommer der til at ske med Pepe Coin?

$PEPE har i de seneste måneder haft en nedadgående tendens inden for rammerne af en bjørneagtig trendkanal og ser ud til at være på vej til at teste sine juni-bundniveauer i området $0.0000008.

Top  XRP Prisforudsigelse: XRP stiger 10% til $0,60-niveauet - Her er hvad der kommer næste

Kortsigtede prisprognoser forbliver derfor negative.

Med det sagt, såfremt de seneste advarsler om multisig-ændringer i Pepes pung viser sig at være intet andet end meningsløs FUD, fortsætter $PEPE’s underliggende fundamentaler med at se gode ud.

Ifølge Etherscan nærmer token sig imponerende 140.000 indehavere, et tal der fortsat er steget i de seneste måneder, på trods af fraværet af en større prisstigning.

Det tyder på, at detailinvestorer stadig er interesserede i at akkumulere mønten, og jo mere $PEPE dykker, desto flere kan hoppe ind som købere.

Fortsat vækst i antallet af indehavere tyder på, at “adoptionen” af $PEPE som en kryptovaluta, man kan investere i, fortsat stiger, hvilket bør være positivt for fremtidige bredere markedsopture.

Overvej en alternativ til Pepe

Det er altid en god idé for meme coin-investorer at sprede deres risiko, på grund af markedets uforudsigelighed.

En fremragende alternativ til Pepe Coin, som meme coin-investorer bør overveje, er en ny mønt, der bliver lanceret af Wall Street Memes, et af internettets største fællesskaber inden for detailinvestering.

Wall Street Memes, der har over 1 million følgere på forskellige sociale medieplatforme, har traditionelt set beskrevet sig selv som “kongen af stonks” (aktier for de uindviede), men ønsker også at erobre tronen som “kongen af crypto” med lanceringen af deres egen meme coin token $WSM.

Forudsalget af $WSM har været en stor succes med over $25 millioner rejst, og dusinvis af indflydelsesrige personer og analytikere inden for kryptoindustrien støtter mønten og forudsiger, at den vil få stor succes.

Investorer har ikke meget tid tilbage til at komme med, da forudsalget forventes at slutte om mindre end 36 dage.

Top  EU-medlemsstaterne arbejder på implementeringen af MiCA, mens Tyskland endda indfører nye kryptolove: Her er hvad du skal vide

Køb $WSM her.

Bemærk: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste alle dine penge.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button