Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Peter Brandts kühne Prognose: Bitcoin-Kurs von 135.000 US-Dollar bis September 2025

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

I den dynamiske verden af kryptovalutaer er der altid spændende udviklinger, der holder både tradere og investorer i spænding. Bitcoin-kursen ligger i øjeblikket på 62.000 dollars og har stabiliseret sig inden for denne rækkevidde de seneste dage. Mens mange venter på de kommende protokoller fra Federal Reserve og de amerikanske inflationsdata, formulerer Peter Brandt, en respekteret trader med over 741.000 følgere på X, en dristig prognose for Bitcoin.

## Prognose fra Peter Brandt: 135.000 dollars inden september 2025

I en nylig udtalelse udtrykte Brandt sin overbevisning om, at Bitcoin-kursen kunne stige markant til 135.000 dollars inden september 2025. Dette ville svare til en stigning på 120 procent i forhold til de nuværende værdier. Brandt fremhæver, at Bitcoin historisk set har oplevet betydelige kursbevægelser efter hver såkaldt halvering, hvor blokbelønningerne halveres. Han betragter den nuværende fase som bare en ubetydelig pause inden for en overordnet opadgående trend.

## Optimisme blandt analytikere og højt holdte coins

Optimismen i kryptofællesskabet er udbredt. Ki Young Ju, administrerende direktør for CryptoQuant, observerer, at mange Bitcoin-hvaler, dvs. store investorer, har holdt deres beholdninger i år. Disse hvaler inkluderer kendte virksomheder som Coinbase, Tesla og Block, som endnu ikke har solgt nogen af deres coins. Denne holdning kan styrke tilliden til Bitcoin-markedet og bidrage til stabilitet.

### Teknisk analyse af Bitcoin-kursen

På et teknisk niveau viser Bitcoin’s månedlige diagram et lovende mønster, kendt som Cup-and-Handle. Dette mønster er kendetegnet ved en afrundet dannelse efterfulgt af en længere konsolideringsfase. Historisk set kræver mønstret tid til at fuldt ud dannes, og i tilfældet med Bitcoin begyndte Cup-dannelsen i november 2021 med et højdepunkt på 69.000 dollars.

### Potentiale for fremtidige kursgevinster

Et gennembrud over toppen af ​​koppen, der ligger på 69.000 dollars, kunne bekræfte Cup-and-Handle-mønstret og udløse en bølge af yderligere kursgevinster. Michael van de Poppe, en anden erfaren kryptoanalytiker med over 700.000 følgere, fremhæver, at konsolideringsperioder ofte kan føre til betydelige gennembrud. Tilliden til Bitcoin og dets potentiale ser samlet set positivt ud.

I den brede verden af kryptovalutaer kan enhver markedudvikling medføre globale ændringer. Indflydelsesriges og analytikeres erklærede synspunkter kunne føre til ikke kun flere investorer i Bitcoin, men også have langvarige virkninger på hele kryptoøkonomien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version