Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Peter Schiffs Kritik af Bitcoin: Er har mistet adgangen til sine Bitcoins, men kunne stadig have tjent millioner

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Den økonomiske kommentator og kritiker af Bitcoin, Peter Schiff, har længe været kendt for sin skepsis over for den populære kryptokurrency. Han har gentagne gange hævdet, at Bitcoin står over for en uundgåelig kollaps. Overraskende nok har han dog indrømmet at have ejet Bitcoin i fortiden, men er nu ude af stand til at få adgang til det.

Schiff offentliggjorde i en tidligere X-post (tidligere Twitter) den 19. januar 2020, at han havde mistet adgangen til sin sidste Bitcoin-beholdning på grund af en beskadiget wallet. Han påpegede, at han aldrig havde afsløret mængden af BTC i den utilgængelige wallet, men understregede samtidig, at “besiddelse af Bitcoin er en dårlig idé”, og at han desværre “havde mistet alle Bitcoins, jeg nogensinde har besiddet.”

Trods sin negative holdning til Bitcoin kan det dog tænkes, at Schiff stadig har profiteret betydeligt af stigningen i Bitcoin-værdien. På tidspunktet for hans offentlige udtalelse lå prisen på Bitcoin på $8.706. Fire år senere i 2024 var værdien steget til $40.990, hvilket svarer til en bemærkelsesværdig vækst på 370%.

Selvom Schiff fortsat kritiserer Bitcoin, forudsiger han, at formanden Gary Genslers agentur vil indføre strenge kryptoregler i fremtiden, hvilket kan påvirke aktivets værdi negativt. Han kalder Bitcoin et “digitalt pyramidesystem” og råder langsigtede investorer til at udnytte eventuelle prisstigninger og komme ud af aktivet.

På trods af Schiffs negative holdning til Bitcoin påpeger hans uventede gevinst fra den digitale valuta en vis grad af ironi. Schiff, der tidligere har kritiseret Bitcoin hårdt, står nu over for muligheden for at have profit fra kryptokurrencyens stigning i værdi.

Dette er en interessant udvikling i krypto-verdenen, og Schiffs skiftende holdning til Bitcoin reflekterer den vedvarende spænding og usikkerhed omkring kryptokurrencyens fremtidige udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version