AltcoinsKrypto News

Politiet efterforsker Worldcoin i Argentina for indsamling af persondata

Police news

Den Argentinske Agentur for Adgang til Offentlig Information (AAIP) har åbnet en undersøgelse af identiteten og kryptokurrency-protokollen Worldcoin for at fastslå lovligheden af dets dataindsamlingspraksis. Ifølge agenturet vil “undersøgelsen nøje analysere processerne og praksis i forhold til indsamling, opbevaring og brug af personlige data […]. Der vil desuden blive truffet passende foranstaltninger for at håndtere eventuelle identificerede problemer og sikre, at virksomheden overholder sikkerheds- og privatlivsstandarder.” AAIP tilføjede, at sagen har fået offentlig notoritet i de seneste uger på grund af den procedure, der involverer scanning af ansigter og iriser hos adskillige personer mod finansiel kompensation på forskellige steder i Buenos Aires og flere provinser i Argentina.

Royal Canadian Mounted Police (RCMP) og Shared Services Canada (SSC) søger en løsning for at lette beslaglæggelse og opbevaring af krypto og non-fungible tokens (NFTs). Ifølge meddelelsen blev tilbuddet åbnet for ansøgninger den 10. august og vil lukke den 21. september. Canadisk retshåndhævelse oplever en stigning i brugen af digitale aktiver som betalingsmiddel for ulovlige aktiviteter, står der i indlægget. “Som sådan kræver RCMP evnen til at opbevare digitale aktiver, der er blevet beslaglagt og tilbageholdt, på en sikker og pålidelig måde, indtil de efter afslutningen af ​​sagen skal deponeres. Udviklingen af en centraliseret opbevaringsløsning vil give politibetjente mulighed for på en brugervenlig måde at beslaglægge disse aktiver samtidig med at der tilbydes betydelig sikkerhed for at forhindre tyveri af disse aktiver i deres opbevaring.”

CBDC news

Canadierne har få grunde til at anvende en centralbankdigital valuta (CBDC) ifølge en ny rapport fra Bank of Canada. Centralbanken undersøgte et hypotetisk, kontantløst scenarie og fandt ud af, at “de fleste voksne canadiere ikke oplever begrænsninger i deres adgang til en række betalingsmetoder, og det ville sandsynligvis fortsætte med at være tilfældet i en kontantløs miljø. Nogle personer kan dog støde på vanskeligheder ved betalinger, hvis forhandlere ikke længere generelt accepterer kontanter som betalingsmiddel.”

Top  Bitcoin-Mining-Abwärme som energikilde: Nu kan du dyrke frugt ved hjælp af varmen fra mineudvinding af bitcoins

Exchange news

Bitget offentliggjorde sin Valuationsrapport for beskyttelsesfonden i juli 2023, hvoraf det fremgik, at fondens værdi konstant havde overskredet $300 millioner siden november og steg til overgå $368 millioner i juli. I følge børsen afslørede den daglige tracking af beskyttelsesfonden, at genopretningen af ​​bitcoin (BTC) priserne omkring midten af ​​juli “fik bogsvaluen af fonden til at stige til over $368 millioner med en gennemsnitlig værdi på $359,6 millioner.”

Bakkt offentliggjorde sine finansielle og operationelle resultater for Q2 2023, hvor de rapporterede: bruttoindtægter fra kryptotjenester på $335,3 millioner; samlede indtægter på $347,6 millioner, der inkluderer brutto kryptoindtægter og nettoloyalitetsindtægter; og samlede driftsudgifter på $398,7 millioner, der inkluderer kryptoomkostninger og handel, clearing og mæglersalærer og $17 millioner i udgifter i forbindelse med opkøb. Driftslikviditetens brug for hele året forventes at være $78 millioner-$84 millioner, et fald på over 20% i forhold til tidligere prognoser. Forventningen til driftslikviditetens brug i anden halvdel af 2023 forventes at være et fald på over 75% fra første halvdel, hvilket afspejler vores fokus på fornuftig udgiftsstyring.

Trading news

Automatiseret handelsplatform Coinrule annoncerede lanceringen af sin nye Marketplace, der drives af Generative Modeller som GPT. Ifølge pressemeddelelsen giver Coinrule med denne nye funktion brugerne enestående adgang til en bred vifte af forhåndsbyggede handelsstrategier og muligheden for at tilpasse og automatisere deres handler. Nøglefunktionerne i Coinrules Marketplace inkluderer et omfattende bibliotek med afprøvede strategier, tilpasning, problemfri integration med store krypto børser og aktieplatforme samt et fællesskab af handlende.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button