BitcoinKrypto News

Politisk partiskhed påvirker SEC’s holdning til regulering af kryptokurver: Vil de godkende de seneste ansøgninger om Bitcoin Spot ETF’er?

SEC’s tidligere chef forudsiger, at aktuelle Bitcoin Spot ETF-ansøgninger muligvis ikke får grønt lys

I en spændende afsløring på Twitter fremhæver John Reed Stark, tidligere chef for SEC, det brændende spørgsmål: Vil SEC godkende de seneste ansøgninger om Bitcoin Spot ETF? Stark henviser til den grundige analyse, som BetterMarkets’ team præsenterede i deres kommentarbrev til SEC den 8. august 2023. Disse breve var som svar på forslag til ændring af reglerne for børshandlede Spot Bitcoin-produkter.

Grunde til mulig afvisning

Med henvisning til denne analyse tror Stark, at den nuværende SEC kan undgå at godkende en Bitcoin Spot ETF af forskellige solide grunde. Et vigtigt punkt er den forventede ændring af den reguleringsmæssige dynamik vedrørende krypto efter de kommende valg. Det er værd at bemærke, at betydningsfulde politiske personligheder med forskellig baggrund engang betragtede kryptokurver som en potentiel trussel.

Fra neutralitet til partiskhed omkring krypto

Når man dykker dybere ind i kryptoreguleringslandskabet, minder Stark om en tid, hvor kryptokurver ikke var en politisk strid. Overraskende delte førende politikere som præsident Donald Trump, udenrigsminister Hillary Clinton og kongresmedlem Maxine Waters engang den opfattelse, at kryptokurver udgjorde en truende fare og kastede en dunkel skygge over finansverdenen.

Et kort historisk tilbageblik

Det er vigtigt at huske, at SEC’s første undersøgelser af kryptokurver begyndte under Jay Claytons periode som formand. Clayton blev nomineret som formand for SEC af det republikanske parti. Denne historiske baggrund giver kontekst, især da SEC for nylig besluttede at forlænge tidsrammen for vurderingen af Ark Invests Bitcoin ETF-forespørgsel.

Top  Bitcoin (BTC) Kursziele: Historische Daten und Prognosen zeigen mögliche 50.000 USD bis Ende des Jahres

Seneste udviklinger: Forlænget beslutningstid

I endnu en tweet fra @TheRobynHD understreges det, at SEC’s endelige beslutning om Ark Invests ansøgning om Bitcoin Spot ETF venter spændt. Mens SEC har mulighed for at udskyde beslutningen, godkende den eller afvise den, venter kryptoverdenen med spænding på denne afgørelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button