AltcoinsKrypto News

Polkadot Ecosystem præsenterer forslag om driftsomkostninger, mens Polkadot Insider giver ugentlige opdateringer

Polkadot Ecosystem: PolkaWorld Ops & Maintenance Proposal

Polkadot har netop præsenteret et forslag angående de kommende driftsomkostninger for PolkaWorld i de næste tre måneder. Dette er det andet finansforslag fra PolkaWorld siden lanceringen af OpenGov initiativet af Polkadot. Derudover har Polkadot Insider offentliggjort den ugentlige opdatering af blockchain, som viser DOT’s præstation på forskellige områder.

Forslaget

PolkaWorld repræsenterer det kinesiske Polkadot community og har allerede over 50.000 tilhængere. Indtil nu har de fremsat otte forslag og en OpenGov-afstemning. Det seneste forslag er et forsøg på at sikre finansiering af drifts- og vedligeholdelsesomkostninger i de kommende tre måneder.

Dette forslag sigter mod at fremme og støtte fællesskabsdannelsen i Asien vedrørende Polkadot-økosystemet. Afstemningsprocessen er i gang, hvor over 60% af deltagerne hidtil har stemt imod forslaget.

De vigtigste punkter

Mens afstemningsprocessen er i gang, har Polkadot Insider, en velkendt X-Account ansvarlig for at udveksle opdateringer om DOT-økosystemet, offentliggjort den ugentlige blockchain-rapport. Rapporten fokuserede på, at blockchain i den foregående uge gennemførte i gennemsnit 6.900 transaktioner og havde i gennemsnit 3.600 aktive brugere.

Desuden forblev de daglige kodecommit også bemærkelsesværdigt høje. Dog oplevede Polkadot ifølge data fra DeFiLlama et tilbageslag i deres DeFi-sektor, da deres Total Value Locked (TVL) faldt under 4,1 millioner dollar i den foregående uge.

Også værdien af DOT forblev under bjørnemarkedets indflydelse, hvilket er en konsekvens af den herskende markedsituation.

Oversigt over andet kvartal

Polkadot har frigivet deres rapport for andet kvartal 2023. Rapporten dækker vigtige områder som udviklingsaktivitet, staking og decentral finanssektor og afslører spændende informationer.

Top  Analyse: Filecoin's stigning på markedet og dens potentielle vækst

Stigende engagement i udvikling

I løbet af deres udvikling har Polkadot etableret sig som et fremtrædende samlingspunkt for krypto-udviklere. Andet kvartal 2023 understregede deres ledende position i forhold til udviklerdeltagelse.

Antallet af kerneudviklere, der repræsenterer individuelle GitHub-bidragydere med mindst én repositories-commit, nåede rekordhøjden på 181 den 22. marts. Selvom der var en bemærkelsesværdig nedgang mod slutningen af april, genoprettede tallet sig hurtigt og forblev stabilt indtil udgangen af kvartalet.

Den 1. juni rykkede Polkadot op fra tredjepladsen til andenpladsen i hierarkiet over antallet af udviklere. Netværket har i øjeblikket næsten 1.923 bidragsydere, hvoraf næsten 34% er fuldtidsudviklere.

Staking-tendenser i fokus

Polkadot har nydt godt af betydelige forbedringer i staking-sektoren, som blev indført i det foregående kvartal. Mekanismen for hurtig unstaking, som tillader tilbagekaldelse af DOT-tokens før den sædvanlige ventetid på 28 dage, blev meget populær. Siden dens introduktion er der i gennemsnit blevet frigivet seks forskellige brugere og 2,38.000 DOT-tokens dagligt.

Derudover steg de daglige belønninger fra nomineringspoolsen fra 1,06K til 2,55K DOT i april til 1,69K til 3,56K DOT i juni. Belønningerne, der blev tjent af individuelle nominerende, forblev dog konstante.

DeFi-engagement med op- og nedture

I løbet af andet kvartal oplevede DeFi-sektoren inden for Polkadot-økosystemet en række udsving. Total Value Locked (TVL) på tværs af alle parachains nåede sit højdepunkt midt i april med 236 millioner dollar. Dette blev dog hurtigt efterfulgt af et fald, der resulterede i et TVL på 146 millioner dollar ved udgangen af andet kvartal, hvilket er et betydeligt fald på 38% i forhold til kvartalets højdepunkt.

Også infrastrukturens decentrale børser (DEX) oplevede et fald i likviditeten efter deres højdepunkt i april. Arthswap bevarede sin position som den førende DEX med hensyn til TVL i størstedelen af andet kvartal.

Top  Rekordstore investeringer i digitale aktiver trods Mt. Gox og den tyske regerings salg.

Mod slutningen af kvartalet formåede HydraDX dog at indhente Arthswap og lå kun 264,29 T$ efter. Rapporten fremhævede dog udfordringerne, som systemet stod over for, og at det ikke fungerede helt glat. Alligevel er udviklingsaktiviteten, tilliden til dets langsigtede potentiale og accepten steget.

Polkadots native token DOT har sikret sig sin position som den 11. største kryptocurrency efter markedsomfang med en værdi på over 5,4 milliarder dollars på nuværende tidspunkt, ifølge rapporter fra CoinMarketCap. Tokenet havde kæmpet med den negative stemning på grund af det generelle fald på markedet, hvilket resulterede i et tab på 10,72% i forhold til ugen før.

Ende

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button