Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polygon (MATIC) lancere zkEVM-Mainnet og rygter om potentiel Airdrop cirkulerer

Hvad er Polygon zkEVM?

Polygon zkEVM er en Layer-2-skaleringsløsning til Ethereum, der bruger Zero-Knowledge Proofs til at øge skalerbarheden, samtidig med at den bevarer Ethereum-kompatibiliteten. Med Polygon’s Layer-2-Chain kan udviklere og brugere anvende den samme kode, værktøjer og applikationer som på Ethereum, men med en langt højere transaktionshastighed og lavere gebyrer.

Forskellen mellem Polygon zkEVM og Polygon

Den oprindelige Polygon-chain er en såkaldt sidechain af Ethereum, der kører parallelt med Ethereum’s Mainnet. Polygon zkEVM derimod bruger en ZK-Rollup arkitektur, der direkte bygger på Ethereum. Den store forskel er, at Polygon zkEVM har fuld EVM-ækvivalens, hvilket betyder, at den er en næsten perfekt replika af Ethereum’s kørselsmiljø og bruger ETH i stedet for MATIC-token til gasgebyrer.

Kan der være en Airdrop for Polygon zkEVM?

Der har været spekulationer om, hvorvidt der vil være en Airdrop for Polygon zkEVM. En af grundene til denne spekulation er Sandeep Nailwal, medstifter af Polygon, der tidligere har antydet det på Twitter. Desuden er der også blevet lanceret en Quest-kampagne i denne uge, der opfordrer brugere til at udforske økosystemet på zkEVM-Chain.

Ifølge Sandeep Nailwal er Polygon zkEVM-økosystemet klar til en stor stigning med kritisk infrastruktur som Safe, Chainlink orakler, forbedringer af brugeroplevelsen baseret på tidlig udvikler-feedback, omkostningsoptimering gennem datakomprimering og meget mere. Han nævnte også, at der ikke er nogen regler, der siger, at en eksisterende token ikke kan gennemføre en massiv Airdrop.

Derudover indikerer den igangværende Quest-kampagne, at der kan være en forbindelse til Polygon zkEVM-Chain Airdrop. Kampagnen vil vare i 6 uger, hvor brugerne vil få nye opgaver hver uge, og belønningen vil være NFT’er.

Uanset om der kommer en Airdrop eller ej, så giver denne kampagne en fantastisk mulighed for at lære et stærkt konkurrentøkosystem indenfor Layer-2-Chains at kende, og hvis der fremover kommer en Airdrop, vil det kun være endnu mere værdifuldt.

Exit mobile version