Krypto NewsRegulierung

Powells Rede auf dem Symposium in Jackson Hole: Erwartungen und Auswirkungen auf Bitcoin und Kryptowährungen

Hvad kan vi forvente af Jerome Powell?

Det er kun få timer, før Bitcoin- og finanssamfundet vil være limet til deres skærme, når formanden for Federal Reserve, Jerome Powell, taler kl. 10:05 EST på symposiet i Jackson Hole. Det forventes, at hans udtalelser ikke kun vil påvirke de traditionelle markeder som aktier og råvarer, men også de volatile områder af Bitcoin og kryptokurver.

Baggrunden for Bitcoin og det bredere kryptomarked er alt andet end stabil. Den seneste nedtur fra sidste torsdag er stadig mærkbar og kaster en skygge af usikkerhed. Begivenheden i Jackson Hole, der traditionelt er en katalysator for markedsbevægelser, forventes at skabe ny volatilitet. Retningen for denne volatilitet – bull eller bear – afhænger i høj grad af Powells tone.

Hvad kan vi forvente af Jerome Powell?

For et år siden sendte Powells uventede ændring i sin tale chokbølger gennem finansøkosystemet og fik aktier, Bitcoin og andre kryptokurver til at styrtdykke og forværrede den globale bjørnemarked.

Dette har fået mange til at spekulere: “Vil der være en anden høgeagtig overraskelse?” Den dominerende opfattelse er dog, at Powell denne gang ikke vil kaste en bombe.

JPM’s Market Intel Desk sagde: “Federal Reserve er strengt datadrevet, og at enhver pause vil blive karakteriseret som en høgeagtig afstandstagen for at bevare fleksibiliteten.”

Bank of America har dog sine egne forventninger. Banken forventer, at Powell vil bekræfte, at Federal Reserve fortsat fastholder sit inflationsmål på 2 procent. På trods af visse fremskridt vil Powell sandsynligvis understrege, at der stadig er meget at gøre. Derfor forventer banken en længere periode med restriktiv politik.

Top  En overraskende perspektiv på fængselslivet: Su Zhu deler sine erfaringer fra sin tid bag tremmer

Ud fra Powells udtalelser ved pressekonferencen i juli, hvor han anerkendte risiciene ved Federal Reserves politik, spekulerer Bank of America (BoA) i, at hans tone kan ændre sig i Jackson Hole.

Dette gælder især i betragtning af BNP-væksten på 2,4% i andet kvartal og detailomsætningens stigning på 1,0% i juli, som overgår forventningerne. BoA forventer, at Powell vil imødegå de forventede rentestigninger næste år på baggrund af disse robuste tal og det potentielle inflationstryk, de indebærer.

Julian Brigden fra Macro Intelligence 2 udtalte sig og forklarede: “De vil fortsat holde en form for Damoklessværd i form af mulige yderligere 25 basispoint i rentestigninger, samtidig med at de understreger, at de ikke vil sænke renterne på kort sigt.”

Bitcoin og kryptokurver forbereder sig på Jackson Hole

For Bitcoin- og kryptoinvestorer er milliondollarspørgsmålet, om Bitcoin, som oplevede en nedgang efter Jackson Hole i 2022, vil opleve det modsatte i år. Keith Alan, grundlægger af Material Indicators, pegede på mønstre i Bitcoins kursudvikling.

“Sidste år brød Bitcoin gennem vigtige tekniske supportniveauer op til Powells tale. Vi ser nu lignende mønstre”, bemærkede Alan.

Han fremhævede de seneste tests og tab af de 21-, 50-, 100- og 200-ugers glidende gennemsnit og trak paralleller til sidste års adfærd. Alan advarede dog om forsigtighed:

“Lighederne i den aktuelle kursudvikling er ingen garanti for gentagelse af sidste år. Siden da er kernetalsinflationen faldet, og Powells udtalelser har været mere tilbageholdende. Markedets retning forbliver usikker, men det er klar til en markant bevægelse.”

Han understregede behovet for årvågenhed og beredskab og afsluttede med ordene:

“Vi skal være opmærksomme på disse mønstre, men vi må ikke overreagere. Powells udtalelser vil utvivlsomt påvirke markederne. En passende risikostyring er afgørende.”

Top  Bitcoin (BTC) holder volatiliteten nede og venter spændt på den næste store bevægelse

Mens finansverdenen venter på Powells tale, er konsensus klar: Hans ord vil påvirke markederne, men retningen er endnu uvist. Bitcoin-kursen ligger i øjeblikket uændret på $26.100.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button