AltcoinsKrypto News

Prada Group benytter blockchain-teknologi til at bekæmpe kopivarer

Prada Group bruger blockchain-teknologi til at bekæmpe forfalskede produkter

Prada Group, moderselskabet bag Miu Miu, har taget højteknologiske løsninger som blockchain-teknologi i brug for at bekæmpe forfalskede produkter.

Ifølge en rapport fra Bloomberg har virksomheden i samarbejde med Aura Blockchain Consortium lanceret blockchain-tjenester, der giver kunderne mulighed for at verificere ægtheden af deres købte produkter.

En lille kort, der er gemt i virksomhedens dyre produkter, lyder som følger: “Denne autentiske Prada-produktsertifikat er blevet uploadet på Aura Blockchain Consortiums platform for at registrere og garantere dens integritet.”

Ifølge Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) udgør forfalskede og falske produkter ca. 2,5% af verdenshandlen, med en årlig skønnet værdi på 464 milliarder dollars.

For at bekæmpe dette voksende problem oprettede Prada Group, LVMH, Richemont og andre brancheledere Aura Blockchain Consortium i 2021 for at udvikle blockchain-løsninger til at spore deres meget eftertragtede og kostbare varer.

Disse mærker sigter mod at give kunderne en pålidelig måde at verificere deres produkter på, hvilket i sin tur kan øge appel og værdi af originale varer.

Desuden giver denne teknologi kunderne mulighed for nemt at overdrage eller videresælge deres produkter, hvilket yderligere styrker investeringsværdien af disse luksusvarer.

Stefano Rosso, formand for Maison Margiela og administrerende direktør for BVX, forklarede: “Et digitalt autentisitetscertifikat er en enorm hjælp. Samtidig hjælper det os med at markedsføre produktet og spore dets oprindelse.”

Aura Consortiums blockchain-teknologi gør det muligt for kunderne at verificere produkter ved at få adgang til et digitalt autentisitetscertifikat.

Top  Bitcoin-Pris Kampagner for at Overvinde Modstandszonen, Men Vil En Ny Nedgang Begynde?

Kunderne kan tappe deres smartphones på genstande som Maison Margiela Tabi-sko, der indeholder indlejrede NFC-chips.

Chippet fører derefter telefonen til en hjemmeside, hvor virksomheden tilbyder et autentisitetscertifikat sammen med oplysninger om produktets oprindelse.

På samme måde har Loro Piana under LVMH lanceret en service, der giver kunderne mulighed for at scanne QR-koder på mærker for at verificere ægtheden af luksusklæder.

Prada Group integrerer blockchain i sin Fine Jewelry Eternal Gold-linje

Prada Group har integreret blockchain-tracking i sin Fine Jewelry Eternal Gold-linje, der indeholder certificeret genbrugsguld og etisk-sourcede ædelsten.

Kunderne kan tappe deres telefoner på smykkets kort for at få adgang til autentisitetscertifikatet, information om de anvendte materialer og produktets CO2-aftryk.

Dette verificerer ikke kun produktets bæredygtighedsbeviser, men giver også kunderne en digital registrering af ejerskab.

Implementeringen af ​​blockchain-teknologi inden for luksusvarer går ud over autentificering af ægtheden, ifølge Pierre-Nicolas Hurstel, administrerende direktør for Arianee, en startup der arbejder med forbrandsvarer for at opbygge blockchain-applikationer.

Det giver også mærker mulighed for at spore salgs- og reparationshistorikken for produkter, hvilket giver kunderne omfattende oplysninger om deres værdifulde ejendele, tilføjede han.

Hurstel påpegede endda, at forbrugerne snart kan have en digital tegnebog på deres telefoner med certifikater for alle deres luksusgenstande.

Udfordringer for luksusmærker

Imidlertid kan fremkomsten af en stærkere brugtmarked, lettere gjort mulig gennem blockchain-teknologi, udgøre udfordringer for luksusmærker, der er afhængige af eksklusivitet og knaphed for at opretholde deres appell.

“Dette er ikke godt for mærker, der forsøger at undgå allemagt og sælge løftet om eksklusivitet,” sagde Luca Solca, en global luksusgoderah, senioranalytiker hos Alliance Bernstein.

Top  Shiba-Inu forventes at opleve en opadgående bølge, hvis den holder sig over tre kritiske støtteniveauer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button