AltcoinsKrypto News

Preissenkung des Solana Saga-Phones auf 599 $ lässt einige Benutzer unzufrieden, während andere die Preissenkung begrüßen

Das Solana Saga-Phone: Prisfald og reaktioner

Das Solana Saga-Phone, der oprindeligt havde en pris på 999 dollar og var baseret på Android-platformen, er blevet markant reduceret til 599 dollar.

Nogle Twitter-brugere, der havde købt Solana Saga til den oprindelige pris, har udtrykt deres utilfredshed, mens andre bifalder prisnedsættelsen.

Solana Mobile, en afdeling af Solana Labs, annoncerede denne prisnedsættelse på 400 dollar i en Twitter-post sidste onsdag. Virksomheden forklarede, at denne strategiske beslutning om prisnedsættelse er med til at fremme bredere accept af den mobile Web3 og forbedre den samlede oplevelse for Solana Mobile-fællesskabet.

Solana Mobiles team, der er ansvarligt for Solana Saga, blev også meget tilfredse med, hvordan brugerne har taget den mobile orienterede tilgang godt imod i de sidste fire måneder. Dette inkluderede også publikums aktive deltagelse ved hjælp af unikke incitamenter som Claynosaurz-mønten, som blev meget populær.

Dog viser statistikkerne et lidt andet billede. Ifølge On-Chain-informationer indsamlet af Flipside Crypto er salget af Solana Saga markant faldet sammenlignet med topniveauerne i april og maj.

Disse data overvåger specifikt antallet af Saga Genesis NFT’er, der sker, når brugerne aktiverer deres Solana Saga-telefoner og engagerer sig med Solana App Store.

Per den 25. juli er der lidt over 2.100 ejere af Saga Genesis NFT’er, hvilket betyder, at cirka det samme antal Solana Sagas er blevet aktiveret siden begyndelsen af april.

Solanas skøre high-tech projekt

Anatoly Yakovenko, medstifter og CEO for Solana, præsenterede Saga i juni 2022. Det afgørende træk ved denne smartphone var integrationen af Solana Mobile Stack (SMS), en mobil platform for Solana-wallets og applikationer. I denne stack blev der integreret et “Secure Element” til overvågning af private nøgler, hvilket øger sikkerheden for Web3-transaktioner.

Top  InQubeta (QUBE) Sets Records and Terra (LUNA) Enters Top 100 Cryptocurrencies - The Latest Trends in DeFi and AI Investing

Saga-mobiltelefonen har imponerende tekniske specifikationer, herunder et dual-kamerasystem med et 50 MP primærkamera og et ultravidvinkelobjektiv. Derudover er enheden udstyret med et 16 MP selfie-kamera.

Trods de udfordringer, Solana står over for med at nå sit ATH fra 2021 igen, er det reducerede pris på Saga rettet mod at fremme bredere accept af Web3-teknologien. For øjeblikket ligger SOL-tokenets kurs stadig næsten 90 % under sin rekordhøje pris på 260 dollar.

Blandede reaktioner fra fællesskabet

Twitter-brugere, som hævder at have købt Solana Saga til den oprindelige pris på næsten 1.000 dollar, føler sig forståeligt nok snydt og er vrede. Ubeslutsomme potentielle købere har naturligvis hilset prisnedsættelsen velkommen.

En bruger nævnte, at han fortrød sit køb og betegnede det som et “negativt billede” af situationen.

I svarene på denne tweet svarede flere personer, at de, der vedtager en ny teknologi fra begyndelsen, ofte bærer højere omkostninger og henviste især til de første 2.000 Solana Sagas-købere.

Der har også været argumenter til fordel for de tidlige telefon-ejere, der fremhævede, at de havde muligheden for at præge eksklusive Claynosaurz NFT’er. Disse har i øjeblikket en basispris på omkring 33 SOL på Magic Eden, hvilket svarer til over 800 dollar. Denne værdi overstiger prisforskellen på 400 dollar.

Artiklen er baseret på oplysninger fra Solana Mobiles Twitter-indlæg og reaktioner fra brugerne på platformen. Vi følger med i udviklingen og vil gerne se, hvordan Solana Saga vil påvirke fremtiden for mobil web3-teknologi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button