Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Presales und neue Kryptowährungen locken Anleger mit hohem Renditepotenzial an – Analyse von Bitcoin BSC und Wall Street Memes

Bitcoin BSC durchbricht 3,4 Millionen $, während Wall Street Memes jetzt um 10x explodieren könnte

Bitcoin BSC: Sidste chance for at deltage i den eksklusive presale

Presales og nye kryptokurver tiltrækker investorer af psykologiske årsager. I startfasen af et projekt er der potentiale for høje afkast, og investorerne håber at finde den næste “10x-coin”. FOMO-effekten (Fear Of Missing Out) spiller også en rolle, da ingen ønsker at gå glip af muligheden for at være med fra begyndelsen af en revolutionerende teknologi eller en spektakulær aktiv. Presales giver en følelse af eksklusivitet, uanset om de virkelig har potentiale eller ej. Følelsen af at være en del af en udvalgt gruppe, der har tidlig adgang til en ny kryptokurrency, er fristende. Det ukendte har altid en særlig tiltrækningskraft, og det gælder også for kryptomarkedet.

I dag vil vi kaste et nærmere blik på to hypede krypto-presales. Mens Bitcoin BSC opbygger bullish momentum med en kapitalindsamling på over 3,4 millioner dollars og presale-tilbudet snart slutter, kan Wall Street Memes som en af årets største krypto-ICOs eksplodere med en 10x-gevinst allerede næste uge. Lad os se nærmere på begge projekter og undersøge status quo.

Bitcoin BSC: 500.000 dollars tilbage til Softcap – sidste chance

I øjeblikket har Bitcoin BSC presale allerede indsamlet 3,423 millioner dollars. Dette betyder, at der kun er cirka 500.000 dollars tilbage til den ønskede softcap på 3,96 millioner dollars. Dette milepæl vil sandsynligvis blive nået allerede i morgen, og momentum vil fortsætte med at stige. Bitcoin BSC forventes at starte offentlig handel på den decentrale kryptobørs PancakeSwap allerede næste uge, hvor den offentlige prisfastsættelse baseret på udbud og efterspørgsel kan skabe pump-effekt. Dem, der ønsker at akkumulere Bitcoin BSC til den faste pris på 0,99 dollars, skal derfor skynde sig.

Bitcoin BSC, der ofte betragtes som en Bitcoin-klon, er baseret på Binance Smart Chain og er dermed en BEP-20-token. Denne beslutning har flere fordele med hensyn til tilpasningsevne, især sammenlignet med den klassiske Bitcoin-blockchain eller det hyppigt anvendte Ethereum-system til nye projekter. Takket være Binance Smart Chain muliggør Bitcoin BSC hurtigere transaktioner til lavere omkostninger. Samtidig følger Bitcoin BSC med i 2.0-trenden, hvor kryptokurver lanceres i en 2.0-version, selvom de ikke har nogen direkte forbindelse til kendte kryptokurver som Bitcoin, Dogecoin eller Pepe. En central facet af Bitcoin BSC er dog stake-to-earn-konceptet, som allerede har vakt betydelig efterspørgsel. Cirka 1,75 millioner af de solgte Bitcoin BSC-token er allerede blevet staked, og det nuværende stake har en årlig APY på 151%. Dette betyder, at staking-andelen ligger på næsten 50% og vil massivt reducere beholdningen ved DEX-lanceringen. Dette bør skabe stigende priser, hvis der er en vis efterspørgsel.

Wall Street Memes: ICO om mindre end en uge – 10x-potentiale

Holdet bag Wall Street Memes har indsamlet over 25 millioner dollars til deres meme-coin i løbet af de sidste måneder. Nu nærmer presale sig afslutningen. Om cirka fem dage lukker Wall Street Memes (WSM) presale-tilbuddet. På dette tidspunkt vil prisen blive fastlagt gennem offentlig handel. I øjeblikket koster en WSM-token 0,0337 dollars. Investorer behøver ikke vente længe på ICO’en, da den forventes at finde sted om cirka en uge, kun to dage efter afslutningen af presale. Holdet har tydeligvis formået at tiltrække flere tier-1-børser, som det fremgår af deres hjemmeside.

Wall Street Memes er et nyt kryptoprojekt inspireret af Wall Street Bets. Med indtægter på over 25 millioner dollars fra presale hører det til de mest imponerende krypto-presales i år. Det store interesse fra investorerne understreger potentialet i dette projekt. Alle øjne er nu rettet mod den kommende ICO. WSM er ikke bare endnu en meme-coin uden nogen reel nytteværdi, der forventes at lancere yderligere tilbud. Stake-and-earn er allerede blevet indført og har fået stor opbakning. Over 353 millioner WSM-token er allerede blevet staked med en årlig afkast på 57% APY. Wall Street Memes har et klart mål: At monetarisere investorebevægelsen, der tidligere formede sig på Reddit’s WallStreetBets, og bringe den rebelske ånd ind i kryptodomænet. Hvis du finder denne idé spændende og ønsker at blive en del af en fællesskab med over en million mennesker, kan du tage et kig på Wall Street Memes’ presale-tilbud i de næste fem dage.

Konklusion

Presales af nye kryptokurver tiltrækker investorer, der håber på høje afkast og ønsker at være en del af den tidlige fase af et projekt. Bitcoin BSC og Wall Street Memes er to af de mest hypede presales i øjeblikket. Bitcoin BSC er baseret på Binance Smart Chain og tilbyder hurtige og omkostningseffektive transaktioner. Wall Street Memes ønsker at monetisere bevægelsen fra Reddit’s WallStreetBets og tilbyder additional earning-muligheder gennem staking. Begge projekter ser ud til at have potentiale, og investorer har stadig en chance for at deltage i presale-tilbuddene. Det er dog vigtigt at gøre sin egen due diligence og huske på, at investeringer altid indebærer risici.

Exit mobile version