Krypto NewsRegulierung

Prozess gegen Ripple vs SEC “wird nicht stattfinden” – Analyse von renommiertem Anwalt wirft Zweifel auf

Proces mod Ripple vs SEC “vil ikke finde sted”

I en nylig Twitter-tråd har den anerkendte XRP-fællesskabsadvokat Fred Rispoli belyst den pågående retssag mellem Ripple og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

Rispolis undersøgelser tyder på, at den længe ventede retssag mellem Ripple-lederne Brad Garlinghouse og Chris Larsen og SEC måske aldrig vil se dagens lys.

Rispolis påstand henviser til SEC’s oprindelige strategi. Han erklærede:

“Det er smerteligt tydeligt, at søgsmålet mod de to oprindeligt kun var beregnet til at presse Ripple ned i en svag forligsposition.”

Dette tyder på, at SEC’s skridt måske mere var taktiske end indholdsmæssige, med det formål at presse Ripple ned i en svag position, i stedet for at søge retfærdighed.

Derudover pegede Rispoli på den potentielle sensation, der er forbundet med indkaldelsen af ​​tidligere SEC-embedsmænd William Hinman og Jay Clayton som vidner. Mens Hinman-dokumenterne afslørede tvivlsom praksis hos den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), er den tidligere SEC-formand sandsynligvis interesseret i at beskytte sig selv.

Rispoli spekulerede: “Selvom det måske er uretfærdigt, ville jeg personligt have det sjovt med at bringe de to for en jury i New York City og koble dem sammen med deres roller i ‘Trump-administrationen’!”

Advokaten berørte også de udfordringer, SEC står over for med at fremlægge beviser. For eksempel vil SEC’s opgave med at bevise uagtsomhed i forbindelse med institutionelle salg være en enorm udfordring, hvis Ripple kan argumentere imod ved at henvise til programmatiske salg, som generelt anses for uskadelige.

Derudover pegede Rispoli på SEC’s svage sondring mellem indenlandske og internationale salg, hvilket tyder på, at deres beviser måske ikke holder i retten.

Top  Shibarium er tilbage online efter privat testperiode: Alle tekniske udfordringer er nu løst

For at forværre SEC’s problemer nævnte Rispoli også SEC’s nylige omstrukturering af sagsteamet. Sådanne interne omstruktureringer er ofte et tegn på manglende forberedelse eller manglende tillid.

Desuden kan SEC’s tidsplan med to efterfølgende retssager belaste deres ressourcer, hvilket gør det mindre sandsynligt, at de er ordentligt forberedt til en retssag mod Ripple, hvor meget står på spil.

Rispolis analyse af SEC’s position blev sammenfattet med en præcis bemærkning:

“SEC er fuldt indstillet, og hvis dette Hail Mary ikke virker, vil det være interessant at se, hvordan SEC prøver at strukturere deres tab.”

Denne udtalelse tegner et billede af en myndighed, der måske er gået for langt og nu forsøger at finde en vej ud for at bevare ansigtet.

Hvornår vil der blive truffet beslutning om midlertidig retlig foranstaltning?

Rispolis indlæg rejste også en række spørgsmål fra XRP-fællesskabet, der ønsker større klarhed over den udfoldende juridiske drama.

En bruger spurgte om forventet tidsramme for appellen, hvortil Rispoli svarede, at tidligere beslutninger om midlertidige retsmidler har taget fire til seks uger.

“Det sker ikke ofte, men det ville være en god tidsperiode IMO,” sagde advokaten.

En anden bruger stillede spørgsmålet om muligheden for, at SEC dropper en del af sagen. Rispoli forklarede proceduremæssige detaljer og sagde:

“Ja, men SEC skal få rettens tilladelse til det. Det ville være ydmygende for SEC at blot “droppe” søgsmålet. Jeg er ikke sikker på, om de har ydmyghed nok, men jeg vil satse på, at vi ikke kan finde en enkelt sag, hvor dette tidligere er sket under lignende omstændigheder.”

Top  Bitcoin klatrer igen: Nye forventninger om zinssænkninger og en mulig godkendelse af ny fond hos SEC driver kursen op.

På spørgsmålet om de mulige økonomiske bøder, Ripple kunne stå over for, indrømmede Rispoli endelig, at emnet er meget komplekst, og at han i øjeblikket ikke har et solidt svar. Der er cirkuleret et beløb på over 700 millioner dollars, “men det vil blive afgjort i ankesagen.”

(Kilde: Bitcoinist)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button