BitcoinEthereumKrypto News

Rapport: Krypto-markedet er optimistisk – Investorer forudser ny stigning i Bitcoin og andre kryptokurser

Krypto-Markedet: 27% forventer nye All-Time Highs

Tendenser på det nuværende krypto-marked

I følge en ny infografik fra Block-Builders.de, tager både Bitcoin og flere Altcoins nu fart, hvilket antyder en kommende rallye. Undersøgelsen viser, at 27% af krypto-investorerne tror på nye All-Time Highs for Bitcoin og andre kryptovalutaer i det kommende år, mens kun 5% forventer, at vigtige kryptovalutaer vil handle lavere i 2024 sammenlignet med nu.

Interesse og investering i kryptovalutaer

I Tyskland kan ca. en tredjedel af befolkningen se sig selv investere i kryptovalutaer i fremtiden. Internationalt set viser infografikken, at 15% af investorerne planlægger at øge deres investeringer markant, mens 27% vil øge dem betydeligt, og 39% planlægger at øge deres krypto-positioner moderat. Kun 2% af investorerne planlægger at nedskalere deres krypto-investeringer.

Popularitet og fordeling af kryptovalutaer

Bitcoin forbliver den mest populære kryptovaluta med 77% af krypto-investorer, der har den i deres portefølje, mens Ethereum følger på andenpladsen med 44%. Det skal bemærkes, at populariteten af Ethereum relativt set er faldet i forhold til året før.

Diversitet i krypto-investeringer

38% af tyske krypto-investorer har investeret mindre end 5% af deres kapital i kryptovalutaer. På den anden side har 26% investeret mere end 10% af deres kapital i denne højt volatile marked.

For mere dybdegående information og visuelle præsentationer af disse data, se den fulde artikel med infografikker. Bond-Guides seneste udgivelser om Digitalisering, Krypto og Kunstig Intelligens kan også downloades som gratis e-magasiner.

Sidste ord

For spørgsmål og meninger om emnet opfordres læserne til at deltage på Twitter @bondguide for at drage fordel af hele fællesskabets erfaringer og nyheder.

Top  Hvordan kan man drage fordel af Bitcoin som en investeringsklasse og integrere BTC i sin portefølje?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button