Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Reguleret DeFi-platform Swarm lancerer onboarding API til regulativsmæssig handel med tokeniserede værdipapirer under tysk lov

Swarm Launches EU-compliant KYC Solution for Tokenized Securities, CoinList Reveals Fund for US Investors to Stake Crypto

Regulation news

Swarm, en reguleret DeFi-platform, har lanceret sin onboarding application programming interface (API), som giver institutioner og virksomheder uden en know-your-customer (KYC) og anti-money laundering (AML) udbyder mulighed for at tilbyde reguleringskompatible tokeniserede værdipapirer og handel til deres brugere i overensstemmelse med tysk lov. Ifølge pressemeddelelsen er onboarding API’en designet til at betjene partnere, der ikke har deres egen KYC-udbyder, mens platformen snart vil tilbyde en KYC Sharing API for partnere, der allerede har en. API’en verificerer brugernes identitet og kilde til midler, hvilket er typisk for onboarding til aktiemæglerkonti til handel med værdipapirer.

Exchange news

CoinList har lanceret en først-i-sin-art-familie af staking-fonde, der giver akkrediterede amerikanske investorer mulighed for at tjene belønninger ved at investere i en fond, hvis strategi er at stake digitale aktiver, ifølge pressemeddelelsen. Ved lanceringen vil fondene understøtte staking af Ethereum (ETH) og Near (NEAR), og der vil blive tilføjet støtte til andre digitale aktiver, herunder Flow (FLOW), Mina (MINA), Casper (CSPR), Agoric (BLD), Threshold (T), Sui (SUI) og Oasis (ROSE) i fremtiden. Denne krypto launchpad og exchange siger, at hver digital aktiv vil blive sammenkørt med lignende aktiver og staked i overensstemmelse med protokollens krav, og investorenes belønninger vil blive udbetalt i den oprindelige token, som de købte fondsinteresserne i, eller i henhold til protokollens regler.

Gaming news

iBLOXX Studios, udvikleren bag det snart lanceringklar Battle Royal skydespil, StrayShot, har annonceret sit samarbejde med NBA-personlighederne LaMelo, Lonzo Ball og hele Big Baller Brand-familien. Ifølge pressemeddelelsen lanceres spillets åbne beta med to af de bedste NBA-spillere som spilbare karakterer (NFT’er). Web3 gameplayet muliggøres af UX design fra iBLOXX Studios og den gasfri, hurtige ydeevne fra SKALE Network. iBLOXX Studios vil også udgive Ball NFT-samlingen som eksklusive NFT’er, der kan handles på alle større markedspladser, herunder OpenSea. StrayShot er også ved at opbygge sin egen digitale spilleaktiver markedspads, hvor spillerne kan købe in-game NFT’er.

Blockchain news

Bidragende Worldcoin-udviklere har for nylig opdateret projektets state bridges for at bruge en ny arkitektur, der sparer gas og giver alle mulighed for at oprette en bro til ethvert Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibelt netværk. State bridges bruges til at forbinde den nyeste Merkle root til Optimism, så OpWorldID kan validere beviserne korrekt. Ifølge meddelelsen kan teams nu udvikle og drive deres egne state bridges for at integrere World ID med deres foretrukne blockchain og applikation. “Denne forbedring har potentialet til at åbne op for nye anvendelser af et sybil-resistent, proof-of-personhood-koncept,” udtaler Worldcoin.

Crypto-startuppen Alchemy har annonceret lanceringen af ​​sin Account Kit, som beskrives som en komplet værktøjskasse til at indlejre smarte konti i en app med social login, gas abstraction, batch-transaktioner og mere. “Drevet af account abstraction (ERC-4337) gør Account Kit det muligt at bygge produkter, der føles som web2, men er fuldt web3 under overfladen,” udtaler blogindlægget. Fra et UX-perspektiv kan slutbrugerne forvente en velkendt brugeroplevelse, herunder tilmelding med en e-mail, social login eller en seed frase for native Web3-brugere; sponsorerede gasafgifter, så brugerne kan prøve appen gratis uden behov for ETH; og evnen til at designe sin egen betalingsproces og signere transaktioner i baggrunden.

Singapore-baserede blockchain analytics-firma Nansen.ai har meddelt, at de tilføjer Layer 1 blockchain NEAR til deres portefølje af on-chain data, der kan tilgås gennem Query – Nansens enterprise-klare blockchain-data-platform. Investorer, udviklere og samfundsmedlemmer får adgang til vigtige indsigter i blockchain-aktivitet, brugeradfærd og markedstendenser inden for NEAR-økosystemet, oplyses det. Nansen Query-dashboardet vil tilbyde programmatisk adgang til realtids data punkter for brugerne for at hjælpe dem med at maksimere deres investeringer. “Med adgang til disse avancerede analyser er brugerne i stand til at bidrage til den overordnede vækst og innovation inden for blockchain-økosystemet,” tilføjer firmaet.

Exit mobile version