AltcoinsKrypto News

Regulierungsbehörden nehmen Worldcoins Datenerfassungsaktivitäten unter die Lupe: Der Preis des nativen WLD-Tokens leidet

Worldcoin støder på problemer med regulatoriske myndigheder

Worldcoin, der blev lanceret af Sam Altman fra OpenAI i juli, har oplevet en turbulent start i kryptoverdenen. I begyndelsen gik alt glat, og interessen omkring Worldcoin voksede. Desværre varede denne entusiasme ikke længe, da reguleringsmyndigheder begyndte at rette deres opmærksomhed mod Worldcoins dataindsamlingsaktiviteter. I de seneste uger har reguleringsmyndigheder i forskellige jurisdiktioner undersøgt Worldcoin nøje, hvilket har haft en betydelig indvirkning på prisen af deres native token, WLD.

Problemerne begynder at tage form

Allerede kort efter Worldcoins lancering rejste Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin alarmerende bekymringer vedrørende Worldcoins teknologi. Buterin udtrykte store bekymringer omkring datasikkerhed og understregede, at brugerdata, der blev indsamlet gennem Worldcoins orbs, kunne være sårbare over for misbrug.

Derefter begyndte der at dukke rapporter op om, at nogle mindre teknisk kyndige borgere blev overtalt til at skanne deres iris på kenianske orb-steder og derefter blev betalt en tredjedel af de 25 WLD-token-belønninger for det. Som reaktion på dette indledte den kenyanske regering en streng håndhævelse mod virksomheden, hvilket midlertidigt førte til suspendering af deres aktiviteter i landet.

Dog stoppede Worldcoins problemer ikke der, da det bayerske datatilsyn (BayLDA) også iværksatte en undersøgelse. Reguleringsmyndigheden havde bekymringer vedrørende Worldcoins datahåndteringspraksis og den måde, hvorpå virksomheden delte oplysninger.

Sidstnævnte har også fået virksomheden til at komme under kritik i Argentina, hvor reguleringsmyndighederne i øjeblikket undersøger deres aktiviteter i landet. Derudover er datahåndteringspraksis for Worldcoin også blevet sat under lup af reguleringsmyndigheder i Storbritannien og Frankrig.

Konsekvenserne for Worldcoins native token

Set i lyset af den stigende regulatoriske kontrol omkring Worldcoin er der naturligvis også konsekvenser for deres native token, WLD. Prisen på WLD er faldet kontinuerligt efter den indledende stigning på lanceringens dag og er faldet med to-cifret procent i de seneste uger.

Top  Pas på: Risici ved køb af kryptokurrency

Det er sandsynligt, at denne nedadgående trend vil fortsætte, da yderligere undersøgelser af virksomhedens aktiviteter er truende. Hvis disse undersøgelser fører til retssager, kan WLD-prisen opleve det samme skæbne som XRP efter SEC’s retssag i 2020.

Interessant nok er det daglige handelsvolumen for WLD steget med 44% på den seneste dag, hvilket tyder på en voksende interesse for mønten og muligvis en prisgendannelse. En sådan genopretning vil dog kun være af kort varighed, så længe usikkerheden omkring Worldcoin stadig er til stede.

I løbet af de seneste 24 timer er prisen på WLD faldet med 6,79% og ligger på 1,7 på tidspunktet for skrivning af denne artikel. På ugebasis har den oplevet tab på 25,64%, men viser beskedne stigninger på 1,72% på en 30-dages basis.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button