Krypto News

Rekordhøj: Ethereum-økosystem når 1,97 millioner daglige aktive wallet-adresser

Ethereum-økosystemet når rekordhøjde med næsten 2 millioner aktive wallet-adresser

Det Ethereum-økosystem har nået en historisk milepæl. Ifølge kryptanalysevirksomheden Artemis’ on-chain-data har antallet af dagligt aktive wallet-adresser i Ethereum-økosystemet nået en rekordhøjde på 1,97 millioner.

At måle brugertal i blockchain-netværk er ofte komplekst, men en almindelig metode er at registrere aktive wallet-adresser. Disse adresser refererer til adresser, der har foretaget transaktioner inden for en bestemt periode.

Ethereum-økosystemet består af både ETH mainchain (L1) og ETH layer-2-netværk (L2s). Det inkluderer både brugere af ETH mainchain og brugere af Arbitrum, Optimism, Base og mange andre ETH-skaleringsløsninger.

En graf fra Bloomberg, der er vedlagt, viser de dagligt aktive wallet-adresser i Ethereum-økosystemet siden 2020. Den lilla linje illustrerer udviklingen af brugertallet i ETH-økosystemet.

Ved nærmere betragtning er antallet af dagligt aktive wallet-adresser på Ethereum Mainchain i øjeblikket omkring 302.000. Til sammenligning er der på Tron 1,2 millioner, på BNB Chain 914.528 og på Bitcoin Blockchain 716.515 aktive wallet-adresser.

Selvom Ethereum Mainchain brugerantal er lavere end visse andre blockchain-netværk, går Ethereum direkte ind og drager fordel af adoptionen af Arbitrum, Optimism og andre layer-2-løsninger. Derfor er det relevant at betragte Ethereum-økosystemet som helhed. Set i det lys er Ethereum det mest anvendte blockchain-økosystem på kryptomarkedet.

Der er to vigtige grunde til væksten i Ethereum-økosystemet: netværkseffekter og stigende adoption af L-2-sektoren. Inden for kryptokurrency og blockchain betyder netværkseffekter, at den samlede værdi af et system stiger for alle involverede parter, hver gang en ny bruger eller deltager tilslutter sig. Som et resultat heraf fremmes adoptionen af layer-2-netværk, DeFi- og NFT-applikationer, der drager fordel af øget likviditet og flere brugere.

Top  Lær om markeder og trends med HeavytraderZ - Registre dig nu!

Desuden ser det ud til, at Ethereum i øjeblikket er den mest interessante smart contract-platform for mange udviklere af decentraliserede applikationer. Dette bidrager yderligere til væksten af Ethereum-økosystemet. Et aktuelt eksempel på denne trend er lanceringen af ETH-L2-netværket BASE af Coinbase. Inden for få dage formåede ETH-L2-netværket at tiltrække titusinder af brugere til sit netværk. Mange nye brugere og udviklere

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button