AltcoinsKrypto News

Republikanske lovgivere kritiserer den amerikanske centralbank for dens bekæmpelse af kryptocurrency og stablecoin aktiviteter i banker

Tre republikanske lovgivere har angrebet Federal Reserve (den amerikanske centralbank) angående dens seneste tiltag for at styrke tilsynet med bankernes aktiviteter med kryptocurrency og stablecoins.

I et brev til Fed Chair Jerome Powell argumenterede lovgiverne for, at disse handlinger underminerer deres bestræbelser på at få vedtaget en lov, der sigter mod at regulere stablecoins.

De tre lovgivere inkluderede formanden for Repræsentanternes Hus’ finansielle serviceudvalg, Patrick T. McHenry (R-N.C.), Rep. Bill Huizenga (R-Mich.) og Rep. French Hill (R-Ark.). De hævdede, at Fed’s handlinger effektivt forhindrer banker i at udstede betalingsstablecoins.

“Vi er bekymrede for, at disse handlinger bliver taget for at svække fremskridtet, der er opnået af Kongressen for at etablere en regulativ ramme for betalingsstablecoins,” skrev de.

Federal Reserve udsendte for nylig et brev, SR 23-8, hvor kravene til statsligt tilsynsunderstøttede banker, der ønsker at engagere sig i stablecoin-aktiviteter, blev præciseret. Ifølge centralbanken skal banker have specifikke kontrolmekanismer på plads og opnå “en skriftlig meddelelse om tilsynsmæssig ikke-indvending fra Federal Reserve,” inden de fortsætter med stablecoin-aktiviteter.

Federal Reserve har også lanceret programmet “Novel Activities Supervision Program” (SR 23-7), der sigter mod at styrke tilsynet med bankorganisationer, der er involveret i krypto, distribueret hovedbogsteknologi og teknologidrevne partnerskaber med ikke-banker.

“Selvom processen med tilsynsmæssig ikke-indvending camoufleres som vejledning, der beskriver en proces, hvorigennem disse aktiviteter kan være tilladte, er det klart, at Fed ikke har til hensigt at tillade nogen sådanne aktiviteter, i det mindste når det drejer sig om offentlige, tilladelsesløse blockchains,” sagde lovgiverne.

I deres brev stiller de republikanske lovgivere en række spørgsmål til Federal Reserve, herunder om den har planer om at konsultere statslige banktilsynsmyndigheder, især når en statslig regulator tillader visse betalingsstablecoin-aktiviteter. De har bedt om en reaktion fra centralbanken inden den 29. september.

Top  Hong Kong forbereder sig på at lancere virtuelle aktivdiagrammer

Krypto kan forlade USA på grund af regulatorisk usikkerhed

USA lider i øjeblikket under manglende klarhed i reguleringen af digitale aktiver.

Regulatorisk tvetydighed, især angående jurisdiktion for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC), har resulteret i talrige udfordringer for industrien.

Det har blandt andet tvunget nogle prominente kryptovirksomheder til at udforske andre markeder som Storbritannien og Brasilien, hvor reguleringen er mere klar. Coinbase udvider allerede aggressivt sit globale virtuelle valutaftryk med aktiviteter i Tyskland, Irland, Italien og Nederlandene.

Sidste uge foreslog Antonio Juliano, grundlægger af decentraliserede børser dYdX, endda, at kryptoudviklere glemmer at betjene kunder i USA i de næste fem til 10 år på grund af et fjendtligt regulatorisk miljø.

Den erfarne kryptoforetaler opfordrede kryptobuildere til at fokusere på eksperimentering på andre markeder og vende tilbage til USA, når tiden er rigtig.

“Det er ikke rigtig alt besværet/vil det ikke godt. Størstedelen af markedet er alligevel uden for USA. Innover der, find PMF (product market fit) og kom derefter tilbage med mere indflydelse,” skrev han i en X-thread.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button