AltcoinsKrypto News

Ripple annoncerer partnerskab med Mastercard, mens XRP-kursen styrtdykker med 14%

Ripple indgår partnerskab med Mastercard

I et betydeligt skridt, der signalerer den voksende betydning af digitale centralbankvalutaer (CBDCs) i globale finansielle systemer, har Mastercard annonceret et strategisk partnerskab med flere blockchain-virksomheder, herunder Ripple. I løbet af de sidste 24 timer faldt XRP-kursen med næsten 14% midt i den generelle nedtur på markedet.

Mastercard præsenterede sit CBDC-partnerprogram med fokus på at samarbejde med førende aktører i CBDC-økosystemet. Formålet er at give centralbankerne en omfattende forståelse af CBDC’er og deres potentiale i forhold til at omdefinere fremtidens pengesystemer. Ripple, beskrevet som en “CBDC-platform” i Mastercards pressemeddelelse, er en af frontløberne i denne ambitiøse indsats.

“Blant grundlæggerne findes CBDC-platformen Ripple, blockchain- og Web3-softwarevirksomheden Consensys, løsningsudbyderen for multi-CBDC og tokenized assets Fluency, teknologileverandøren for digitale identiteter Idemia, rådgiveren for digitale identiteter Consult Hyperion, sikkerhedsteknologigruppen Giesecke+Devrient og platformen for digitale asset-operationer Fireblocks”, udtalte Mastercard i sin meddelelse.

Ripples seneste præstationer, såsom partnerskabet med Republikken Palau, der førte til lanceringen af en statsudstedt stabilcoin, styrker yderligere deres position som en vigtig aktør i CBDC-arenaen. Mastercard fremhævede dette samarbejde som bevis på Ripples evner og erklærede:

“Ripple har i samarbejde med Republikken Palau lanceret en national stabilcoin, udstedt af regeringen, ud over arbejdet med fire CBDC-pilotprojekter.”

Michael Miebach, administrerende direktør for Mastercard, kommenterede samarbejdet på følgende måde:

“Vi samarbejder med flere centralbanker for at støtte dem i deres undersøgelser af nye digitale valutaprojekter. Det starter med at forstå, hvad de ønsker at opnå med denne teknologi, og derefter bygge gennemsigtighed, forbrugerbeskyttelse og stabilitet ind. Vi arbejder hen imod disse mål med et nyt #CBDC-partnerprogram, hvor Mastercard samarbejder med en håndfuld vigtige blockchain/Web3/betalingsaktører, så vi kan lære af hinanden.”

Top  Cristiano Ronaldo i heftigt søgelys: Sammelklage på over 1 milliard dollars for ulovlig markedsføring af Binance NFTs.

Som respons delte Antony Welfare, CBDC-rådgiver hos Ripple, sin begejstring og bemærkede:

“Vi glæder os til at arbejde med Mastercard på #DigitalCurrency- og CBDC-projekter.”

Ripples deltagelse i CBDC-partnerprogrammet er endnu et bevis på deres voksende indflydelse inden for dette område. Virksomheden har allerede markeret sin tilstedeværelse gennem partnerskaber i lande som Montenegro, Hong Kong, Colombia og Bhutan.

XRP-prisen falder til niveauet før SEC-dommen

Midt i nedturen på kryptomarkedet er XRP-prisen faldet til et afgørende niveau. XRP faldt midlertidigt til $0,4347, hvilket er under prisen før den summariske dom i retssagen mellem Ripple og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

På tidspunktet for artiklen blev XRP handlet til $0,5077 og lå dermed under den 200-dages EMA på $0,5251. I tilfælde af en opsvingrally bør dette være det første mål for XRP-bulls. På den nedadgående side skal XRP for enhver pris forsvare gårsdagens lavpunkt på $0,43. Ellers kan der være risiko for et dyk mod $0,41.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button