Krypto NewsRipple

Ripple-CEO advarer mod at være “Maximalisten”: Multichain verdenen er fremtiden

Kryptosamfundet og udsigten til en Multichain-verden

En multichain fremtid?

Mens mange i kryptosamfundet sætter deres lid til en enkelt blockchain, er der også dem, der tror på en fremtid, hvor flere blockchains vil samarbejde. Ripple-CEO Brad Garlinghouse er en af dem.

Et opgør med krypto-“maximalister”

Under Ripple Swell 2023 i Dubai rådede Brad Garlinghouse dem, der præsenterer sig som “maximalister”, til at genoverveje deres holdning. Han mener, at fremtiden vil bringe en verden med flere blockchains, og opfordrer derfor folk til at være åbne over for denne mulighed.

Katalysatorer for institutionaliseringen af krypto

Garlinghouse nævnte to faktorer, som han mener vil drive den videre institutionelle accept af digitale aktiver. Det drejer sig om klare regulatoriske rammer samt en “nachgewiesener Nutzen”, som betyder en påvist nytteværdi.

Han påpegede, at USA er bagud i forhold til at indføre klare regler for krypto, og at landet skal skabe de rette betingelser for store institutioner, så de kan acceptere og engagere sig i sektoren.

Ikke kun spekulation

Garlinghouse understregede desuden, at kryptospekulation ikke er det endelige mål. Han mener, at det er vigtigt at kunne vise en reel nytteværdi af krypto, da det ellers ikke vil føre til et bæredygtigt resultat.

Alt i alt peger Ripple-CEO Brad Garlinghouse på en multichain-fremtid og understreger vigtigheden af klar regulering samt påvist nytteværdi, når det kommer til institutionel accept af kryptovalutaer.

Top  JPMorgan forudsiger fald i Bitcoin-hash-rate

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button