Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple er en af CNBS’s topfintech-virksomheder sammen med PayPal og Revolut, ifølge CEO Monica Long.

Ripple er blandt de topfirmaer ifølge CNBC

Ripple er i øjeblikket en af ​​de førende virksomheder ifølge CNBC, ifølge administrerende direktør Monica Long. CNBC-ranglisten er udarbejdet i samarbejde med analysefirmaet Statista og dækker de mest succesfulde fintech-virksomheder i forskellige regioner over hele verden, herunder Asien, Afrika, Europa og Nordamerika. Ranglisten omfatter over 1.500 virksomheder i ni forskellige markeder og vurderer nøgletal som indtjening, kundetilfredshed og kapital for at sikre en klar evalueringsmetode.

Ripple’s storhed inden for elektroniske betalinger

Ripple (XRP) er især blevet fremhævet for sine fremskridt inden for elektronisk betalingsindustri. Virksomheden har oplevet en bemærkelsesværdig stigning og har opnået en imponerende markedsværdi på over 54 milliarder dollars.

Den intense konkurrence inden for elektroniske betalinger har stimuleret udvikling og innovation, og virksomheder som Ripple, PayPal og Stripe er blevet de største konkurrenter på det internationale marked.

Ripple’s bevægelser inden for det amerikanske marked

Især den seneste afgørelse om Ripple, der bekræfter, at XRP i USA ikke betragtes som en sikkerhed, har åbnet dørene for virksomhedens genindtræden på det amerikanske marked. Afgørelsens kvalitet har fjernet usikkerhed og har ført til, at Ripple fokuserer på deres forretningsaktiviteter i USA.

Ripple er nu et betydeligt kryptocurrency-firma med tilstedeværelse i regioner som Storbritannien, Europa, Singapore, Dubai og Mellemøsten.

Kraftig vækst for Ripple i Storbritannien

Ripples udvikling i Storbritannien har været særlig betydningsfuld, hvilket har ført til virksomhedens overvejelser om at øge deres investeringer i regionen. Udover deres kontor i London er Ripple nu også til stede i Singapore, Dubai og Sao Paulo.

Exit mobile version