AltcoinsKrypto News

Ripple finansierer fortsat udviklingen af XRPL med forskning i ny kommunikationsmetode

Ripple: Ny forskning søger at forbedre kommunikationseffektiviteten af XRP-Ledger

I en akademisk publikation har forskere fra University of Luxembourg præsenteret en ny tilgang til at forbedre kommunikationseffektiviteten af Ripple’s XRP-Ledger. Denne forskning er blevet støttet af Luxembourg National Research Fund og Ripple’s University Blockchain Research Initiative (UBRI), og den fokuserer på de fine detaljer i “Named Data Networking” (NDN) som en overlejring for at optimere konsensusvalideringsmekanismen i XRP-Ledger.

Det er interessant at bemærke, at forfatterne af denne undersøgelse (Lucian Trestioreanu, Wazen M. Shbair, Flaviene Scheidt de Cristo og Radu State) er meget fortrolige med XRP-fællesskabet, da de står bag PayIDSecure-projektet. Dette projekt blev tildelt førstepladsen ved PayID-Hackathon og modtog den højeste pris på 15.000 $ i XRP. PayIDSecure er en privatlivsvenlig PayID-server, der bruger decentral identitet (DID) og adgangskontrolister (ACL).

Ripple fortsætter finansieringen af XRPL-udviklingen

Denne forskning med titlen “XRP-NDN overlay: Improving the Communication Efficiency of Consensus-Validation based Blockchains with an NDN Overlay” beskæftiger sig med et kritisk problem vedrørende skaleringen af Distributed Ledger Technologies (DLTs) som f.eks. XRP-Ledger.

Problemet kan formuleres således: Hvordan kan præstationsbelastningen, som skyldes en stor mængde af beskeder genereret ved flooding under skalering, mindskes? Forskerne skriver og fremhæver udfordringen med at opretholde effektiv kommunikation, mens netværket skalerer.

Named Data Networking (NDN) er helt afgørende i denne forskning. I modsætning til traditionelle IP-baserede netværk, der fokuserer på at levere pakker til specifikke destinationer, henter NDN data efter navne og tilbyder cachelagring af indhold for at øge leveringshastigheden og reducere overbelastning.

Top  Australien strammer grebet om beskatning af krypto og DeFi-transaktioner

“Forskerne foreslår fire forskellige modeller – Polling, Announce-Pull, Advanced-Request og Piggybacking – for at overføre XRP-konsensus til NDN og vurderer dem grundigt. Hvert model sigter mod at minimere antallet af beskeder, der behandles af XRPL-noderne og dermed øge netværkets effektivitet.

“Den mest egnede løsning er at indkapsle valideringer i interesser, der spredes med multicast,” konkluderer forskerne og henviser til deres Piggybacking-model. Denne model reducerer ikke kun antallet af beskeder, men sikrer også “robust spredning og lav latens.”

Forskningen bruger både et rigtigt laboratorie-testudstyr og produktionsnetværket til den eksperimentelle evaluering. Målinger som antallet af valideringer ind/ud af en node, netværksbelastning og ankomsttider mellem valideringer blev analyseret meget nøje.

“Ifølge sammenligningen af interarrival-tider forbedrer denne model udgangspunktet og sikrer samtidig en robust spredning og lave latenstider,” står der i rapporten, som bekræfter effektiviteten af Piggybacking-modellen.

Selvom denne forskning, finansieret af Ripple, udgør et betydningsfuldt skridt fremad for at optimere XRP-Ledgeret, skitserer den også fremtidige forskningsretninger, herunder test af virkelige scenarier, evaluering af robusthed og sikkerhed samt omkostningsanalyser.

“Forskere har planer om at teste virkelige scenarier for at yderligere evaluere robusthed og sikkerhed samt udføre en omkostningsanalyse,” siger forskerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button