Krypto NewsRipple

Ripple kündigt neue Zahlungskorridore zwischen Afrika und Australien, Großbritannien und dem GCC an – Partnerschaft mit Onafriq und Einsatz von Blockchain-Technologie.

Ripple introducerer nye betalingskorridorer i Afrika og verden over

Ripple har indgået en aftale med Onafriq, en afrikansk udbyder af mobile betalinger, for at etablere nye betalingskorridorer mellem 27 afrikanske lande og Australien, Storbritannien og Gulf Cooperation Council (GCC). Dette vil blive muliggjort gennem brugen af Ripple Payments og blockchain-teknologi i samarbejde med tre partnerfirmaer.

Udvidelse af betalingskorridorer

Onafriq vil arbejde sammen med Zazi Transfer, PayAngel og Pyypl for at muliggøre overførsler til Australien, Storbritannien og de GCC-medlemslande, herunder Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. Disse betalingskorridorer vil forbinde disse afrikanske lande med nøgledestinationer over hele verden og lette hurtige og omkostningseffektive betalinger.

Krypto-accept i Afrika

Ifølge Aaron Sears, Senior Vice President of Global Customer Success hos Ripple, har Subsahara-Afrika vist sig at være et lyspunkt for krypto-accept. Han bemærker, at forbrugerne i lande som Nigeria, Kenya og Sydafrika i stigende grad anvender digitale aktiver til deres dagligdagsbehov.

Partnerskab med Onafriq

Ripple har allerede et partnerskab med Pyypl gennem deres On-Demand Liquidity (ODL) løsning, og Onafriq har meddelt, at de også har integreret ODL.

Onafriqs transformation

Onafriq, tidligere kendt som MFS Africa, gennemførte en navneændring efter opkøbet af det amerikanske mobile betalingssoftwarefirma, Global Technology Partners, i juni 2022. Dette skyldtes, at MFS er et beskyttet firmanavn i USA. Onafriq har tidligere indgået en aftale med Western Union vedrørende grænseoverskridende transaktioner.

Ripple Payments og Swell

Ripple Payments blev annonceret på Swell, en kundeevent afholdt af Ripple i Dubai den 8. november. Tidligere var dette kendt som RippleNet.

Top  Solanas Memecoins: Bonk skyrocket og hvad der er næste

Disse nye betalingskorridorer og samarbejdsaftaler mellem Ripple og Onafriq forventes at styrke økonomien i de deltagende afrikanske lande og lette internationale transaktioner mellem Afrika og nøgledestinationer som Australien, Storbritannien og GCC-landene.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button