Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple Labs vil forhindre SEC’s appel

Ripple Labs will Berufung der SEC verhindern

Ripple Labs vil forhindre SEC’s appel

Den juridiske strid mellem Ripple og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) ser ud til at fortsætte. Den 13. juli besluttede dommer Torres, at XRP-tokens, der handles på børser, ikke skal betragtes som værdipapirer. Dette førte til en stigning i XRP-kursen, og flere store børser genoptog handlen med XRP.

Det føltes som om, at Ripple endelig havde besejret SEC, men glæden varede ikke længe. Mindre end en måned senere indgav SEC en anmodning om appel. Og nu, en uge senere, kæmper Ripple tilbage med stærke argumenter og forsøger at stoppe SEC’s anmodning.

I deres brev til retten understøtter Ripples advokater tre hovedpunkter:

  1. Forsvarsteamet påpeger, at en appel normalt kun skal baseres på et rent juridisk spørgsmål, mens SEC’s anmodning ikke rejser juridiske bekymringer, der berettiger en gennemgang.
  2. Advokatteamet afviser SEC’s påstand om, at dommer Torres begik en fejl i sin beslutning og sin konklusion, og betegner denne påstand som utilstrækkelig.

  3. Advokaterne hævder, at godkendelse af en øjeblikkelig appel i denne sag sandsynligvis ikke vil fremskynde afslutningen af den igangværende retssag.

Kommentar fra krypto-advokat Jeremy Hogan om sagen

Krypto-advokat Jeremy Hogan har fulgt retssagen siden begyndelsen og kommenterer og forklarer begivenhederne for sine mere end 280.000 Twitter-følgere.

Ifølge ham har Ripple gode argumenter for, hvorfor en appel ikke bør tillades. Han påpeger dog, at hvis den tillades, får Ripple mulighed for at fremlægge deres “kontraktlige forpligtelser” -argument for det 2. appeldomstol, og det vil være noget at se frem til.

Han minder også fællesskabet om proceduremæssige detaljer og skaber klarhed. Han påpeger, at det på dette tidspunkt ikke handler om, hvorvidt selve appellen tillades, men kun om tilladelse til at indgive en detaljeret anmodning om appel:

” Hvis dommer Torres tillader SEC at fremsætte en formel anmodning, betyder det ikke, at hun accepterer at tillade appellen. Det umiddelbare spørgsmål er kun, om hun tillader SEC at skrive en mere detaljeret anmodning.”

Endelig fremhæver Hogan, at selvom dommer Torres skulle godkende anmodningen, behøver det ikke nødvendigvis være ufordelagtigt for Ripple. I så fald ville Ripple have ret til at appellere appellen. Dette ville give Ripple mulighed for at fremlægge deres argumenter for en indflydelsesrig forsamling i appeldomstolen og uddybe dem yderligere.

” Ved at tillade appellen kan Ripple få mulighed for at fremlægge deres argumenter på en større scene og dermed skabe en vigtig præcedenssag. Ripple kan altså ikke tabe.”

Konklusion om den fortsatte Ripple retssag med SEC

Retssagen mellem Ripple og SEC forbliver spændende. Med dommen den 13. juli opnåede Ripple en stor sejr, og det ser ud til, at SEC står på usikker grund.

Hvorvidt der vil blive indgivet en anmodning om appel er på dette tidspunkt stadig uklart og afhænger alene af rettens beslutning. På baggrund af de nuværende fakta ville en appel fra SEC dog sandsynligvis ikke være en alvorlig tilbageslag for Ripple og kunne endda vise sig som en chance.

Det eneste ærgerlige for investorer er, at en afslutning på retssagen sandsynligvis vil blive forsinket igen på grund af SEC’s appelanmodning, hvilket betyder, at denne betydningsfulde præcedenssag for kryptomarkedet forbliver i uvis.

Opdatering, 17.08.2023, kl. 20: Dommer Torres tillader SEC at fremlægge en detaljeret anmodning om appel. Nu er det SEC’s opgave at overbevise retten om, at en appel af dommen er meningsfuld. Ripple vil også have mulighed for at indgive deres modargument mod appellen.

Hvis du ikke vil gå glip af nogen nyheder om sagen, skal du holde øje med vores omfattende artikel om retssagen mellem SEC og Ripple. Her opdaterer vi dig regelmæssigt om de vigtigste begivenheder.

Exit mobile version