Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple offentliggør transparensrapporter, der bruges i SEC-sagen mod dem – Brad Garlinghouse truer med konsekvenser

Streit um XRP: Ripple-Chef kritisiert SEC

Ripple offentliggør transparenzrapporter i SEC-forfølgelse

En ny udvikling i den igangværende retssag mellem Ripple og Securities and Exchange Commission (SEC) har set lys. Ripple har offentliggjort to transparenzrapporter, der blev brugt imod dem af SEC i retssagen. Disse rapporter giver indblik i Ripple’s salg og distribution af deres digitale valuta, XRP.

SEC har hævdet, at Ripple har overtrådt værdipapirloven ved at udføre ulovlige værdipapirudbud med salget af XRP. Ripple har dog fastholdt, at XRP ikke er en værdipapir, men snarere en kryptocurrency ligesom Bitcoin og Ethereum.

Transparenzrapporterne blev frigivet som en del af Ripple’s bestræbelser på at bevise deres uskyld i sagen. De indeholder detaljer om Ripple’s salg og distribution af XRP, herunder oplysninger om partnerskaber med andre virksomheder og institutioner.

Brad Garlinghouse, CEO for Ripple, har kommenteret offentliggørelsen af rapporterne og udtalt, at de viser Ripple’s vilje til at være åbne og gennemsigtige i deres operationer. Han har også givet udtryk for, at Ripple vil drage konsekvenser af de oplysninger, der er blevet afsløret i rapporterne.

Det er stadig uklart, hvordan transparenzrapporterne vil påvirke sagens udfald. SEC fastholder deres påstande om, at Ripple har udført ulovlige værdipapirudbud, mens Ripple forsøger at modbevise dette ved at fremhæve XRP’s status som kryptocurrency og ikke værdipapir.

Retssagen mellem Ripple og SEC er blevet nøje overvåget af kryptocurrency- og blockchain-industrien. Udfaldet af sagen kan have vidtrækkende konsekvenser for reguleringen af kryptocurrency i USA.

Spekulationer og rygter vil sandsynligvis fortsætte, indtil en endelig dom er nået. I mellemtiden forbereder både Ripple og SEC sig på at fremlægge deres argumenter i retssagen.

|||

Exit mobile version