AltcoinsKrypto News

Ripple-Sieg vorhergesehen: CEO von Pantera Capital spricht über potenzielle Auswirkungen auf die Kryptoindustrie

Ripple: CEO fra Pantera Capital forudsagde muligvis Ripples sejr

En nyligt udgivet video viser Pantera CEO Dan Morehead diskutere de potentielle konsekvenser af en forudsagt sejr for Ripple. Under en optræden på Bloomberg Invest Panel i juni talte Morehead om de mulige “sorte svaner”, der kunne komme verden i møde, efter at den allerede havde oplevet en pandemi, nedlukning og finanskrise. Ifølge Morehead havde vi allerede oplevet det værste, men han forklarede også, at ingen i krypto-samfundet havde forventet den kommende klarhed i reguleringen. Som et eksempel nævnte Morehead den pågående retssag mellem SEC og Ripple Labs, der har varet i tre år.

Forventning til en positiv “sort svane”

Han opfordrede krypto-samfundet til at vente på en “positiv sort svane”, der ville påvirke branchen positivt. Interessant nok var Morehead på dette tidspunkt ikke klar over Ripples kommende retssagssucces og erklærede, at afgørelsen kunne falde begge veje.

Omkring en måned efter Moreheads udtalelse traf dommer Analisa Torres afgørelse til fordel for Ripple og erklærede, at Ripples sekundære XRP-salg hverken udgjorde en investeringsaftale eller klassificerede programmatiske XRP-salg som værdipapirer. Denne sejr havde utvivlsomt enorme konsekvenser for XRP og krypto-samfundet generelt.

Morehead havde forudsagt, at en sejr for Ripple ville bringe den hårdt tiltrængte regulatoriske klarhed til kryptoindustrien. Selvom dette måske endnu ikke er fuldt ud opfyldt, har afgørelsen fra dommer Torres givet virksomheder som Binance og Coinbase en vis retning, især da SEC i juni har sagsøgt begge børser for påståede overtrædelser af værdipapirregistrering. SEC har også klassificeret andre tokens som SOL, ADA, MATIC, ATOM og ALGO som værdipapirer.

Top  IOTA Ecosystem DLT Foundation udvider til Mellemøsten, Afrika og Asien: Konsekvenser og muligheder

Afventning af appelsagen

Det er stadig afventende, hvordan appelsagen i Ripple-sagen vil udfolde sig. SEC har annonceret, at de vil anke afgørelsen, men nogle eksperter har forudsagt, at de sandsynligvis vil tabe sagen. Uanset udfaldet vil Ripple-sagen fungere som præcedens for kryptoindustrien og give yderligere regulatorisk klarhed.

Konklusion

Ripple-sejren har rettet opmærksomheden mod spørgsmålet om krypto-regulering og har muligvis åbnet vejen for yderligere afklaring. Krypto-samfundet vil spændt følge med i videre udvikling for at se, hvordan denne afgørelse vil påvirke markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button